- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν για ακόμα μία χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες των Λυκείων Βούλας στο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας – Κύπρου. Συγκεκριμένα η ομάδα αγοριών του 2ου Λυκείου Βούλας και η ομάδα κοριτσιών του 1ου Λυκείου Βούλας, η οποία θυμίζουμε πως το 2017 είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα, προκρίθηκαν στο Final Four του θεσμού το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 9 και 10 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία.

Τελικά τα κορίτσια του 1ου Λυκείου Βούλας κατέκτησαν την τρίτη θέση στην Ελλάδα ενώ τα αγόρια του 2ου Λυκείου Βούλας τη 2η θέση.

 

Στους αγώνες που έδωσαν σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 

Κορίτσια:

Ημιτελικός:

Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης – 1ο Λύκειο Βούλας 46 – 37

Μικρός Τελικός:

1ο Λύκειο Βούλας – Λύκειο Κύκου (Κύπρος) 101 – 49

 

Αγόρια:

Ημιτελικός:

Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης – 2ο Λύκειο Βούλας 65 – 67

Τελικός:

Εκπαιδευτήρια Πάνου – 2ο Λύκειο Βούλας 80 – 48

 

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος συνεχάρη και τις δύο ομάδας για τη μεγάλη επιτυχία τους και δήλωσε: “Είναι μεγάλη χαρά για όλους όταν η νεολαία της πόλης μας έχει τόσο μεγάλες διακρίσεις στον αθλητισμό. Η νεολαία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διακρίνεται στο σχολικό, στον συλλογικό και στο μαζικό αθλητισμό και δίνει το παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες, στους γονείς τους, τους προπονητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας. Για μια ακόμη φορά οι επιτυχίες τους έδωσαν θετικό πρόσημο στην πόλη μας και μας έκαναν υπερήφανους”.

- Διαφήμιση -