- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η μόδα στη γαστρονομία θέλει τα burger bars να ξεπηδούν σε κάθε γωνιά της πόλης, κάνοντας το burger τη νούμερο ένα προτίμηση στο γρήγορο φαγητό.

της Εύης Δημοπούλου

berger
Σχεδιασμένο σε αμερικανικές προδιαγραφές το Barrow burger bar, στην πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Σμύρνης, κάνει δυναμική εμφάνιση στην κάτω πλευρά της πλατείας (Ειρήνης 2) και κερδίζει καθημερινά καινούριους θαυμαστές.
Σε κοντινή απόσταση από τις παραλιακές περιοχές και από το κέντρο της Αθήνας, προσφέρει τον πιο άνετο πάγκο, όπως δηλώνει και το όνομά του, για να απολαύσετε το λαχταριστό burger του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Αν και μικρό, με δύο-τρεις ξύλινους πάγκους μπροστά από την πρόσοψη του μαγαζιού, μερικούς ακόμα στον απέναντι χώρο αλλά και κάποια τραπέζια στο πατάρι του, αποκαλύπτει στους επισκέπτες ένα μεγάλο κατάλογο από Cheeseburger, Chickenburger, Veggie, Mushroom burger κ.ά., τα οποία συνοδεύονται πάντα από φρέσκιες τηγανητές πατάτες, κομμένες στο χέρι.

berger3
Το ζουμερό, καλοψημένο και ολόφρεσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι του με το cheddar να «ξεκουράζεται» επάνω του, κάνει το burger τον απόλυτο πειρασμό.
Για εσάς που προτιμάτε κάτι πιο διαιτητικό, σας προτείνουμε το burger με μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλο, το οποίο αντικαθιστά επάξια το μπιφτέκι.
Οι φρέσκιες σαλάτες Mexican, Caesar, Coleslaw, τα onion rings, οι πατάτες σε διαφορετικές εκδοχές και άλλες προτάσεις-έκπληξη από τον σεφ, συνοδεύουν το πιο εθιστικό burger. Για να δροσιστείτε δοκιμάστε την κρύα βαρελίσια μπύρα ή τα ευφάνταστα κοκτέιλ που υπάρχουν.

berger4
Στην όαση του καλοψημένου burger, στο Barrow Burger Bar, θα δοκιμάσετε πρωτότυπους και γευστικούς συνδυασμούς burger που θα ζήλευε και ένας νεοϋορκέζος.

- Διαφήμιση -