- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η τέχνη και η περιπέτεια δίνουν – για τέταρτη συνεχή χρονιά – το δικό τους καλλιτεχνικό ραντεβού, στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Η καρδιά του φετινού καλοκαιριού «χτυπά» στα Σύβοτα της Λευκάδας.

Εμπνευστής του ταξιδιού, ο διακεκριμένος μουσικός των κρουστών και εκπαιδευτικός Πέτρος Κούρτης*, ο οποίος ως γνήσιος οικοδεσπότης του , σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία.

Υιοθετώντας τη ρήση του Πλάτωνα «η Μουσική και ο Ρυθμός βρίσκουν το δρόμο τους προς τα πιο απόκρυφα μέρη της Ψυχής», ο Πέτρος Κούρτης υλοποιεί ένα δημιουργικό / εκπαιδευτικό ταξίδι σε στεριά και θάλασσα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις επίγειες φυσικές ομορφιές του νησιού μέσα από σεμινάρια και υπαίθριες δραστηριότητες. Παράλληλα, θα ανοίξουν πανιά για ένα τριήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι με τίτλο «ART Odyssey», ακολουθώντας τη ρότα του πολυμήχανου Οδυσσέα και των συντρόφων του, δημιουργώντας παράλληλα καλλιτεχνικά projects, εμπνευσμένα από τις περιπέτειές τους.

Η πρόσκληση του ARTVENTURE CAMP, απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και να ξεπεράσουν τις δυνατότητές τους. Σε μουσικούς, χορευτές, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς που θα ήθελαν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία δίπλα σε αξιοσημείωτους εκπαιδευτές της παγκόσμιας καλλιτεχνικής κοινότητας. Μέσα από εκπαιδευτικά εργαλεία και σεμινάρια, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά, εξελίσσουν τη δημιουργικότητά τους, ανακαλύπτουν τον καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη φύση ως μέσο έμπνευσης, χαλάρωσης και θετικής σκέψης.

Το ARTVENTURE CAMP είναι μια περιπέτεια τέχνης με χρώμα ελληνικό και άρωμα καλοκαιριού.

Πραγματοποιείται σε δύο περιόδους:

Από 21 έως 27/8 και από 28/8 έως 3/9.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.artventurecamp.com/

στο facebook  https://www.facebook.com/artventurecamp/?fref=ts

στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=HpUIgF18ku0

Τηλέφωνο επικοινωνίας και δηλώσεις συμμετοχής στο 210. 9239008 και στο email: info@artventurecamp.com

 

*Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Π. Κούρτη θα βρείτε στο  http://petroskourtis.gr/

 

 

- Διαφήμιση -