- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μια μεγάλη «Μπουγάδα Ευτυχίας» θα απλωθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Διονύσιος» του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κοινωνικής αλληλεγγύης «Μοιράζομαι» σε συνεργασία με το σχολείο διοργανώνει μια πρωτότυπη εικαστική έκθεση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας. Οι μικροί μαθητές θα ζωγραφίσουν πάνω σε λευκά μπλουζάκια τι σημαίνει για αυτούς η λέξη «Ευτυχία» και στη συνέχεια θα τα απλώσουν στο προαύλιο του σχολείου.

eytyxia2

Τουλάχιστον 120 μαθητές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην γιορτή, θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν, να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου την Ημέρα της Ευτυχίας. Στο τέλος της γιορτής οι μικροί καλλιτέχνες θα παραλάβουν ως αναμνηστικό τα «έργα τέχνης» τους.

Το «Μοιράζομαι», ως μη κερδοσκοπική οργάνωση, έχει πάντα στόχο τη φιλανθρωπική προσφορά σε ανθρώπους με ανάγκες από ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα  και τη θέληση να τις καλύψουν. Η ομορφιά και η μοναδικότητα αυτής της προσφοράς βασίζεται στην επαφή δωρητή και αιτούντος, η οποία μάλιστα επιτυγχάνεται με απόλυτη διαφάνεια.

eytyxia3

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η δεύτερη αντίστοιχη που διοργανώνει το «Μοιράζομαι», κατορθώνοντας για μία ακόμη φορά να αφυπνίσει αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπισμού στα μικρά παιδιά. Φυσικά, εκτός από σχολεία το «Μοιράζομαι» συνεργάζεται με άλλους 50 φιλανθρωπικούς οργανισμούς και εθελοντικούς συλλόγους, οι οποίοι στηρίζουν ανθρώπους που ζητούν βοήθεια. Περίπου ένα χρόνο μετά τη δημιουργία του, το «Μοιράζομαι», έχει ήδη καταφέρει να χαρίσει πολύτιμη βοήθεια και ευτυχία μέσω τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού, ειδών πρώτης ανάγκης και άλλων υλικών αγαθών, σε πολλούς συμπολίτες που ζουν σε δυσμενείς συνθήκες.

 

 

- Διαφήμιση -