- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Επαγγελματική σταδιοδρομία σ΄ένα από τους δυναμικούς τομείς της οικονομίας, την Ναυτιλία μέσα από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που λειτουργεί τον κλάδο των Ναυτιλιακών Σπουδών στη Γλυφάδα  .

Παρέχοντας ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί τη Νο1 επιλογή για Ναυτιλιακές Σπουδές!

Τη χρονιά που πέρασε (2016-2017), οι σπουδαστές Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχαν αποκλειστικά το προνόμιο να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης τις διεργασίες της Ευρωπαϊκής Ναυτιλιακής Εβδομάδας!

Κορυφαίες Συνεργασίες

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ναυτιλία όπως :

AEGEAN SPEEDLINES, ANEK LINES, LOUIS CRUISES, HELMEPA, SPRINGFIELD SHIPPING CO. (ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ), ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ, ORANGE CRUISES, MARITIME ECONOMIES

 

Ακαδημαϊκό Προσωπικό

 

Tο Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στοχεύει  στο υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών, προκειμένου να σου προσφέρουμε όλα τα εφόδια για την επαγγελματική σου αποκατάσταση και επιτυχία.

Γι’ αυτόν το λόγο, δίνει  ιδιαίτερη έμφαση στους ακαδημαϊκούς μας συνεργάτες, η επιλογή των οποίων γίνεται πάντα μετά από προσεκτική μελέτη (τεστ μεταδοτικότητας, έλεγχος από το ακαδημαϊκό συμβούλιο, presentation skills, πιστοποιημένες γνώσεις υπολογιστών).

 

Ως αποτέλεσμα, το ακαδημαϊκό δυναμικό του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελείται από άρτια καταρτισμένους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, με πολύπλευρες γνώσεις και πολυετή εμπειρία.

Οι καθηγητές αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση ως λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017:

  • http://www.iekalfa.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

 

Σπουδές στον Τομέα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στα Νότια Προάστια, Λ. Βουλιαγμένης 57.

Παρέχοντας ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί τη Νο1 επιλογή για Ναυτιλιακές Σπουδές!

 

 

- Διαφήμιση -