- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

H φράση duck face έχει περάσει πλέον στο καθημερινό μας λεξιλόγιο, και σημαίνει την γκριμάτσα με τα σουφρωμένα χείλη που παίρνουν μοντέλα και κοινές θνητές όταν βγάζουν selfie φωτογραφίες με τα smartphones τους. Σκοπός του συγκεκριμένου μορφασμού είναι να βγει κάθε αυτοφωτογραφιζόμενη με αισθησιακά χείλη που αναδεικνύουν τον ερωτισμό της, έτσι νομίζει τουλάχιστον…

Όμως το duck face είναι πλέον παρωχημένο, η νέα μόδα στα  selfie είναι πλέον το fish gape. Αυτό σημαίνει πως πλέον η έκφραση του προσώπου σας όταν αυτοφωτογραφίζεστε δεν πρέπει να είναι σαν της πάπιας, αλλά σαν του… ψαριού. Σκεφτείτε ένα χρυσόψαρο στη γυάλα που έχει το στόμα πάντα ανοιχτό για να αναπνέει: ε, ακριβώς έτσι.

Το fish gape είναι το φυσικό, ελάχιστο, άνοιγμα του στόματος, σαν να χασμουριέστε, τόσο ώστε να φαίνονται λίγο τα δόντια, δίνοντας την εντύπωση ενός πιο αδύνατου προσώπου με τονισμένα μάγουλα.

Η Κίρα Νάιτλι λάνσαρε το fish gape το μακρινό 2007 και χαίρει εκτίμησης στους selfie fan ως πρωτοπόρος της νέας τεχνικής.

Τζένιφερ Λόπεζ, Κιμ Καρντάσιαν, Μάιλι Σάιρους, Κίρα Νάιτλι, Τζίτζι Χαντίντ και Βικτόρια Μπέκαμ
είναι μερικές μόνο από τις κυρίες της showbiz που έχουν «ανεβάσει» στα social media φωτογραφίες με τη νέα γκριμάτσα, ενώ κάποιες από αυτές τις κυρίες φοράνε τη «φάτσα του ψαριού» και στο κόκκινο χαλί επισήμων εκδηλώσεων όπου καραδοκούν οι παπαράτσι!

Πηγή: www.nooz.gr via Daily Mail

- Διαφήμιση -