- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

από το www.vimaonline.gr

Στις επιτυχίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής προστέθηκε άλλη μία.  Μετά από επιχείρηση των ανδρών της ξηλώθηκε μεγάλη χασισοφυτεία, η οποία βρισκόταν καλά κρυμμένη στην πίσω πλευρά του ιστορικού μαγαζιού διασκέδασης “Οn the rocks” στη Βάρκιζα.

Συγκεκριμένα, ένας 45χρονος Αλβανός ο οποίος διέμενε στα εγκαταλελειμμένα κτίρια του πρώην κέντρου διασκέδασης, είχε στήσει μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση.

Στο πίσω μέρος του κτιρίου, ανάμεσα σε πορτοκαλιές ευδοκιμούσαν τουλάχιστον 70 δενδρύλια, ύψους περίπου 3,5 μ., ενώ ο Αλβανός είχε στήσει ένα υπερσύγχρονο σύστημα υδροδότησης, το οποίο τροφοδοτούνταν από δύο υδατοδεξαμενές,  καλά κρυμμένες. Τη χασισοφυτεία δε προστάτευε ένα θηριώδες σκυλί ράτσας Dogo Argentino.

Χθες μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη ο 35χρονος Αλβανός την ώρα που έβγαινε από την εγκατάσταση. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ποσότητα χασίς, βάρους 3 κιλών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας σε δωμάτιο που εφάπτεται με το κέντρο διασκέδασης  εντοπίστηκαν 11 συσκευές κινητών τηλεφώνων, ζυγαριές, έτοιμες συσκευασίες προς πώληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vimaonline.gr ο 35χρονος προμήθευε τις πιάτσες της παραλιακής τα τελευταία χρόνια. Η όλη αυτή “επιχείρηση” εκτιμάται ότι απέφερε στον Αλβανό, τουλάχιστον 200.000 ευρώ το χρόνο.

Το συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο συγκρότημα εδώ και πολλά χρόνια, ανήκει στο λαϊκό τραγουδιστή Αντύπα, ο οποίος θα κληθεί στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη χασισοφυτεία που αποκαλύφθηκε στην ιδιοκτησία του.

Τέλος η Ασφάλεια διεξάγη έρευνες για τυχόν συνεργούς.

 

ΠΗΓΗ : www.vimaonline.gr

- Διαφήμιση -