- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Αλμυρές, γλυκές με φρούτα ή με επικάλυψη από σιρόπι, οι κρέπες αποτελούν το αγαπημένο γλυκό και αλμυρό σνακ μικρών και μεγάλων.

Και επειδή στην παραλία είμαστε καλοφαγάδες, το Attica Coast έκανε μια έρευνα αγοράς και προτείνει τις καλύτερες επιλογές για μεγάλες κρεπά-λες.

Στη Γλυφάδα (Α. Παπανδρέου 4) οι λάτρεις της «γλυκιάς αμαρτίας» βρίσκουν τον επίγειο παράδεισό τους στο «Feticcio» το μέρος που έχει… φετίχ την καλή κρέπα. Οι κάτοικοι της παραλιακής αλλά και οι celebrities που έχουν αφήσει τα «σημάδια» τους στους τοίχους του μαγαζιού, λατρεύουν κυρίως τις γλυκές κρέπες. Ξακουστή για τη γεύση και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η κρέπα με κωδικό όνομα 49, είναι χάρμα οφθαλμών. Οι μπανάνες, οι φράουλες και η σοκολάτα με το παγωτό συνθέτουν ένα μεγάλο πάρτι θερμίδων. Όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας το «Feticcio» σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις γευστικές του προτάσεις.

crepa glykia2

Στη Νέα Σμύρνη (Ειρήνης 2) σε ένα μικρό χώρο και στη Γλυφάδα (Α. Παπανδρέου 16Α)  σε ένα ευρύχωρο περιβάλλον στο κατάστημα «Crepa Crepa» στεγάζεται ο θαυμαστός «κόσμος της κρέπας». Ξεκινώντας από την Κω με μια μυστική συνταγή ζύμης το κατάστημα σιγά σιγά εξαπλώθηκε στην Αθήνα, όπου συνολικά σήμερα μετράει έξι υποκαταστήματα. Περίπου 62 διαφορετικές αλμυρές και γλυκές επιλογές «κρύβονται» στον κατάλογο και περιμένουν από τους πελάτες να τις ανακαλύψουν. Η zumba, η Rumba η Carmen και η Isabella ετοιμάζονται από τους ειδικούς για να «χορέψουν» έναν «γευστικό χορό» στον ουρανίσκο σας.

glykia1

Πίσω από το όνομα του «Insitu» (Χρυσοστόμου Σμύρνης 29) στην Αργυρούπολη βρίσκεται η επιτομή της γεύσης και της ποιότητας στις κρέπες. Αν και είναι γνωστό και για τα burger του, το «Insitu» διαθέτει ένα κατάλογο με  μερικές από τις πιο γευστικές κρέπες σε ολόκληρη την Αθήνα. Η σοκολάτα, τα maltiesers, η λευκή σοκολάτα, οι φράουλες και η σοκολάτα kinder bueno μετατρέπουν την κρέπα σε πραγματική σο-κόλαση. Ιδιαίτερα για όσους είναι εθισμένοι στη σοκολάτα, η κρέπα «Lana» με σοκολάτα, μπισκότο και lila pause είναι ένας μικρός «γλυκός παράδεισος».

krepes almyres

 

- Διαφήμιση -