- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με σύμμαχο τον καλό καιρό όλοι οι δρομείς θα ξεχυθούν και πάλι στους δρόμους της παραλιακής προκειμένου να τρέξουν για έναν κοινό καλό σκοπό.

Σειρά για τη διεξαγωγή του 4ου αγώνα του 2ου Attika Run & Fun Grand Prix έχει αυτή τη φορά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο οποίος διοργανώνει τον αγώνα με τη βοήθεια του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου και σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Feel Good Sports».

Την Κυριακή 10 Μαΐου καλούνται όλοι να βάλουν τα αθλητικά τους και να συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ στη Βάρη.

Μέρος από το συμβολικό αντίτιμο που θα καταβάλουν οι συμμετέχοντες θα διατεθεί για τη στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

barh

Πρωταρχικός στόχος του Attika Run & Fun Grand Prix είναι να φέρει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους πιο κοντά στον αθλητισμό, ώστε να απολαύσουν τα ευεργετικά οφέλη του τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Σταδιακά οι διοργανωτές φιλοδοξούν να καθιερώσουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση ως τη σπουδαιότερη σε επίπεδο Running, με βαθμολογία Grand Prix, μεταξύ των Δήμων της Αττικής.

Σύμφωνα με τα φετινά στοιχεία η συμμετοχή των δρομέων αναμένεται να ξεπεράσει την περσινή, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μεταξύ των δρομέων που στηρίζουν τη διοργάνωση βρίσκονται κάθε φορά και επώνυμοι, άνθρωποι που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο, την τηλεόραση ή το χώρο του αθλητισμού.

 

 

 

- Διαφήμιση -