- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το 5ο Συνέδριο Τουρισμού με θέμα «CITYBRANDING: Οι προοπτικές της Αθηναϊκής Ριβιέρας» διοργανώνει ο Τομέας Τουρισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.00, στο πλαίσιο του XINISEDUCATIONFESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Γλυφάδας, θέτοντας στο επίκεντρο της προοπτικές ανάπτυξης της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ούτως ώστε να μετατραπεί σε τουριστικό πόλο έλξης για τη χώρα μας.

 

sunedrio tourismou 5
sunedrio tourismou 5

Τα θέματα του συνεδρίου:

  • «Η νέα επικοινωνία του AstirPalace με άξονα την Αθηναϊκή Ριβιέρα» -κ. Λευτέρης Βαρέλης (Marketing&PRManagerAstirPalaceHotel)
  • «Η συμβολή των Νέων Τεχνολογιών στο Marketing των ξενοδοχειακών και τουριστικών μονάδων» -κ. Παναγιώτης Κουρής (KeynotespeakerTapnOrder, Sunsoft&CreativeSunsoft)
  • «Αθηναϊκή Ριβιέρα και DestinationAthens: Τίτλοι αντίθετοι ή συμπληρωματικοί;» -κ. Δημήτρης Μαζιώτης (CEO Concierge Communication )
  • «Ιαματικός Τουρισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα» -κ. Γιώργος Χόρτης (Γενικός Διευθυντής Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης –Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ)
  • «Yachting, Τουρισμός και Μαρίνες» -κ. Αντώνης Στελιάτος (Πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού -ΕΠΕΣΤ)
  • «Δίνοντας ταυτότητα σε έναν τόπο –Το παράδειγμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας» -κ. Μιχάλης Γεωργίου (CreativeDirectorGDesignStudio)
  • «Οι προοπτικές του Δήμου Γλυφάδας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα» -κ. Νίκος Λεβετσοβίτης (Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος Γκολφ Γλυφάδας, Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας)
  • «Ιατρικός Τουρισμός» -κ. Κώστας Στεργιόπουλος (Επιχειρησιακός Διευθυντής MediterraneoHospital)
  • «Η Τουριστική Βιομηχανία και ο ρόλος των εμπλεκομένων φορέων» -κα. Αθηνά Παπαρέσκου (Διευθύντρια Τουριστικού Γραφείου CitySightseeing)

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Αλφόνσος Βιτάλης

Η είσοδος στο συνέδριο θα είναι ελεύθερη, όπως και για τα συνολικά 180 δωρεάν σεμινάρια και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του φετινού XINISEDUCATIONFESTIVAL. Συνεπώς, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή στο www.xinisfestival.edu.gr και να αποκτήσουν την κάρτα VIPPASS!

 

INFO: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

 

GOLDEN KOUPONI

- Διαφήμιση -