- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Νέα επικεφαλής και Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά του συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί», είναι η κυρία Ευπραξία Καλλέργη, η οποία έδωσε σήμερα τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιων του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Στην ορκωμοσία ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης.

Η κυρία Καλλέργη, μετά από την παραίτηση του Αντώνη Καλογερόγιαννη ανέλαβε επικεφαλής και Δημοτική Σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί».

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Καλογερόγιαννη για την εποικοδομητική συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά και να ευχηθώ στην κυρία Καλλέργη καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του προκατόχου της κ. Καλογερόγιαννη, ο οποίος είχε μεγάλη εμπειρία, βαθιά γνώση των θεμάτων του Δήμου και αγάπη για την πόλη του Πειραιά. Την καλωσορίζω στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά και εύχομαι να έχουμε αγαστή συνεργασία, η οποία θα συμβάλει στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι για την πόλη μας».

Η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί», Ευπραξία Καλλέργη, τόνισε:

«Σήμερα ανέλαβα τη θέση της επικεφαλής και Δημοτικής Συμβούλου στο Δήμο Πειραιά καθώς διαδέχθηκα τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί» κ. Αντώνη Καλογερόγιαννη. Στόχος μου είναι να συνεχίσω το έργο του επάξια και να σταθώ δυναμικά στα προβλήματα του Δήμου και των συνδημοτών μου. Αυτό που επιθυμώ είναι να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ, με γνώμονα την αγάπη μου για την πόλη του Πειραιά».

- Διαφήμιση -