- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Άλλη μια ορκωμοσία δημοτικού άρχοντα, αυτή τη φορά του επανεκλεγέντος  Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, οδηγεί στην αρχή μιας νέας περιόδο για τις πόλεις και τους δήμους της χώρας.

“Η περίοδος που αρχίζει χαρακτηρίζεται από σημαντικές προκλήσεις που απαιτούν τη συλλογική προσπάθεια και τη συνστράτευση όλων των κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της Πόλης”, είπε σε μια αποστροφή του λόγου του στη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος εστίασε την προσοχή του στην ιδιαίτερη βαρύτητα που πρέπει να δοθεί στην κοινωνική πολιτική του Δήμου, καθώς τα οικονομικά προβλήματα των Δημοτών αυξάνονται συνεχώς λόγω της οικονομικής κρίσης.

ορκωμοσια1

Κατά τα άλλα, η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολυχώρου στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, το πρωί της Κυριακής 31/8/2014, πραγματοποιήθηκε ομαλά με την τήρηση του  πρωτοκόλλου.

Παρούσες ήταν όλες οι Δημοτικές παρατάξεις και υπάλληλοι του Δήμου, αλλά παρευρέθηκαν και η βουλευτής Β΄ Αθηνών Φωτεινή Κούβελα, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και ι μαζικών φορέων καθώς και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Της τελετής προέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Σμύρνης κ.κ. Συμεών, ο οποίος ευχήθηκε ενότητα, συνεργασία και έμπνευση για το καλό της Πόλης και διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη θα είναι παρούσα σε κάθε θετική πρωτοβουλία.

 

- Διαφήμιση -