- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο απέσπασε ο Δήμος Αλίμου κατά την τελετή απονομής των Best City Awards 2017, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τα βραβεία της διοργάνωσης απονεμήθηκαν σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις της Ελλάδας, που εφάρμοσαν προγράμματα Καινοτομίας και Ποιότητας Ζωής στις Πόλεις.

Στην τελετή απονομής παρευρέθησαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες.

Ο Δήμος Αλίμου πήρε χρυσό βραβείο στην ενότητα «Διαχείριση Ενέργειας», για την εγκατάσταση του Σταθμού Δωρεάν Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων με ηλιακή ενέργεια και αργυρό βραβείο στην ενότητα «Υποδομές και Αστική Ανάπλαση», για το Σύστημα Ενοικίασης Κοινόχρηστων Ποδηλάτων i-Bike.

- Διαφήμιση -