- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, στο πλαίσιο της συνάντησης συνεργασίας του Δήμου Αλίμου με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Απριλίου είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Γιάννη Μαργιόλη τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., Παναγιώτη Μανούρη και την Διευθύντρια Προγραμμάτων Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Γεωργία Σουλιώτη.

 

Έπειτα από τη συζήτηση ακολούθησε ενημέρωση για την πορεία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Αλίμου από τους υπεύθυνους εκπαίδευσης και οργάνωσης, Σταλυρο Μπεναβέλη και Μανώλη Μούκο.

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η εφαρμογή ποικίλων εκπαιδευτικών δράσεων υπό την αιγίδα της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

idryma

Ως πρωταρχικός στόχος τέθηκε μάλιστα η εδραίωση και ενδυνάμωση του ΚΔΒΜ στον Άλιμο ενώ συζητήθηκε και η ίδρυση σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας. Παράλληλα αποφασίσθηκε η σύσταση Σχολών Γονέων για όλα τα σχολεία του Δήμου σε συνεννόηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους των γονέων και η σύσταση τμήματος εκπαιδευτικής δράσης για κατάρτιση στελεχών Πολιτικής Προστασίας σε τοπικό επίπεδο. Οι φορείς συμφώνησαν τέλος την ένταξη του Δήμου σε πιλοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΝ.ΕΔ.Ι.ΒΙ.Μ.

 

- Διαφήμιση -