- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η υγεία, το μεγαλύτερο αγαθό της ζωής του ανθρώπου, οφείλει να αποτελεί προτεραιότητα για το κάθε άτομο ξεχωριστά. Ωστόσο, η δύσκολη περίοδος της οικονομικής κρίσης και οι ελλιπείς παροχές υγείας του ελληνικούς συστήματος έχουν στερήσει σε από πολλούς πολίτες το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στην υγεία.

Ωστόσο, ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με του Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να δώσει σε όλους τους δημότες τη δυνατότητα πρόσβασης στις παροχές υγείας με μικρότερο κόστος.

Τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι δημότες του Δήμου Αλίμου θα έχουν τη δυνατότητα, απλά επιδεικνύοντας την ονομαστική κάρτα Δημότη, να κάνουν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Κέντρου Π. Φαλήρου –καρδιολόγο, παθολόγο, ορθοπεδικό, χειρούργο- όλο το 24ωρο χωρίς κανένα κόστος.

iatriko kentro

Επιπλέον, οι δημότες θα απολαμβάνουν έκπτωση της τάξης του 40% στις διαγνωστικές εξετάσεις, ενώ με παραπεμπτικό από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.

Παράλληλα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. όλοι οι ασθενείς θα μπορούν να νοσηλεύονται στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου με 10% έκπτωση στα έξοδα νοσηλείας. Τέλος, ανάμεσα στις παροχές των υπηρεσιών υγείας προς τους δημότες του Δήμου Αλίμου είναι και η δωρεάν χρήση του ασθενοφόρου σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού.

- Διαφήμιση -