- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Δήμος Γλυφάδας, ο οποίος «αφουγκράζεται» τις ανάγκες του περιβάλλοντος, συμμετέχει σε συνεργασία με σχολεία, συλλόγους, φορείς και πολίτες στη μεγάλη εθελοντική πανελλαδική δράση με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί προστατεύουμε τον Υμηττό».

Την ερχόμενη Κυριακή 26 Απριλίου, όλοι οι πολίτες καλούνται να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες εξωραϊστικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του βουνού από σκουπίδια, την ανακύκλωση, την κοπή χόρτων, τη φροντίδα του μονοπατιού, το βάψιμο της πλατείας στο Πατητήρι αλλά και πολλές ακόμα δραστηριότητες περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με το «Let’s do it Greece» στοχεύοντας στην οικολογική ευαισθητοποίηση των πολιτών δίνει ραντεβού την Κυριακή στις 10 π.μ στο τέρμα της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου προκειμένου να αναχωρήσουν όλοι μαζί, εθελοντές και φορείς, για το βουνό. Στο τέλος της ημέρας η εθελοντική δράση των συμμετεχόντων θα βραβευθεί με συμβολικό τρόπο.

ymittos2

Κύριος στόχος της δράσης είναι να αφυπνίσει την οικολογική συνείδηση και το αίσθημα του εθελοντισμού τόσο στους μικρούς όσο και τους μεγάλους.

Η απήχηση του εγχειρήματος έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Ώρα για Δράση», ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι μια ιδέα που την ξεκινήσαμε νέα παιδιά της Γλυφάδας και πλέον έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές».

Η Γλυφάδα ως πρωτεύουσα της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού δίνει ραντεβού στον Υμηττό, μετατρέποντας την περιβαλλοντική δράση σε μια μεγάλη γιορτή.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γλυφάδας στα τηλέφωνα: 210-8949986 και 210-9643280

- Διαφήμιση -