- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ακολουθώντας το παράδειγμα των υπόλοιπων παραλιακών δήμων, ο Δήμος Νέας Σμύρνης δίνοντας έμφαση στην αξία του αθλητισμού, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλούμενων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης έναν αγώνα δρόμου.

Ο «11ος γύρος Νέας Σμύρνης» όπως ονομάστηκε, θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 9:30 πμ και θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου απόστασης 7.800 μέτρων. Όλοι οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα δώσουν ραντεβού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, η οποία θα αποτελέσει το σημείο αφετηρίας και τερματισμού του αγώνα.

Η αθλητική δράση του Δήμου είναι η κατάλληλη αφορμή για άθληση και κοινωνικοποίηση για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Ωστόσο οι ανήλικοι δρομείς, θα πρέπει να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους για λόγους ασφαλείας.

agwnas

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας δεν περιλαμβάνει αντίτιμο συμμετοχής και έχει άκρως μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς όλοι οι δρομείς που θα συμμετάσχουν θα βραβευθούν συμβολικά στο τέλος του αγώνα.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης καλεί όλους του πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή στον «11ο γύρο Νέας Σμύρνης» έως και τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

- Διαφήμιση -