- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Νέος Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Εσόδων του Δήμου Γλυφάδας ορίστηκε ο Δημήτρης Νιτσιόπουλος. Ο κ. Νιτσιόπουλος, ο οποίος είχε παρεμφερή διοικητική θέση στο ξεκίνημα της θητείας της τωρινής Δημοτικής Αρχής Γλυφάδας, το 2014, αντικαθιστά τη Σάσα Πατεράκη, η οποία μέχρι πρότινος ήταν Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας.

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνει, πλέον, ο Δημήτρης Νιτσιόπουλος αφορούν στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών πλην του Τμήματος Παιδείας, στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών πλην του Τμήματος Καταστημάτων και Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και του Τμήματος Προμηθειών και Παροχής Ειδικών Υπηρεσιών (μη τεχνικής φύσης), στην τέλεση των πολιτικών γάμων εκ περιτροπής με τους λοιπούς Αντιδημάρχους και σε θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στους τομείς της αρμοδιότητάς του.

Η θητεία του νέου Αντιδημάρχου Γλυφάδας, Δημήτρη Νιτσιόπουλου, θα διαρκέσει έως και τις 31 Αυγούστου του 2019 και αυτή είναι μόνο η πρώτη από τις αλλαγές που επίκεινται να πραγματοποιηθούν στη στελέχωση του διοικητικού σχήματος του Δήμου Γλυφάδας, με το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, να ετοιμάζεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις του εντός των επόμενων ημερών.

- Διαφήμιση -