- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Για 6η συνεχή χρονιά το Run the Lake «τρέχει» στη μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένης την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 09.00 το πρωί σε συνδιοργάνωση τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τη Λίμνη Βουλιαγμένης και το Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ».

Με εκκίνηση και  τερματισμό του αγώνα στο ειδυλλιακό τοπίο της Λίμνης Βουλιαγμένης, το Run the Lake έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για όλους τους συμμετέχοντες –  μικρούς και μεγάλους – τις ειδικές διαδρομές των 2Κ, 5Κ και 10Κ περιμετρικά της θάλασσας, κοντά στη φύση και στο γαλαζοπράσινο τοπίο της αθηναϊκής ριβιέρας. Σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή οι αθλητές αντιμετωπίζουν διακυμάνσεις στην κλίση του εδάφους καθώς και αρκετές στροφές γεγονός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έναν αγώνα εξίσου ενδιαφέροντα όσο και απαιτητικό.

Το Run the Lake, δεν είναι απλά άλλος ένας αγώνας δρόμου, αποτελεί μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας ενώ παράλληλα είναι ένας αγώνας κοινωνικής προσφοράς. Για αυτό καλούμε όλους τους δρομείς, έμπειρους ή αρχάριους, να τρέξουν από καρδιάς σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και να προσφέρουν μέσα από τη συμμετοχή τους οικονομική και υλική βοήθεια σε ιδρύματα και φορείς.

Μετά την λήξη του αγώνα, η Λίμνη Βουλιαγμένης θα προσφέρει σε όλους τους δρομείς την δυνατότητα να κολυμπήσουν δωρεάν στα ιαματικά νερά της, που αποτελούν την ιδανική επιλογή για χαλάρωση και αποθεραπεία μετά από κάθε δυναμικό τρέξιμο, ενώ παράλληλα οι ευεργετικές τους ιδιότητες συμβάλλουν στην αίσθηση ανακούφισης και αποκατάστασης από τραυματισμούς.

Δήλωσε συμμετοχή στον αγώνα δρόμου «Run the Lake» με την παρέα σου και θα σε περιμένουμε για να μεταδώσουμε την θετική μας διάθεση και θέληση  ώστε να προσφέρουμε όλοι μαζί βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και τα πακέτα συμμετοχής: http://www.runthelake.gr/

- Διαφήμιση -