- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Την πρόκριση στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών πανηγύρισε η ομάδας του Πρωτέα επικρατώντας στο κατάμεστο κλειστό της Βούλας με 59-47 της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Οι παίκτριες του Αλέκου Δάγλα μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένες αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι. Σε εκείνο το σημείο μίλησε η εμπειρία της Άννας Σπυριδοπούλου η οποία με 19 πόντους οδήγησε το σύλλογο για τέταρτη φορά στην ιστορία του στο Final-4 της διοργάνωσης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκαν από τον Πρωτέα Βούλας οι Μαρία Μανώλη και Μαρία Τετενέ μέλη της ομάδας στην μεγαλύτερη επιτυχία της μέχρι σήμερα, αυτή της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, που τώρα αγωνίζονται στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Ιδιαίτερο χρώμα στο παιχνίδι έδωσε η μαθητική κερκίδα, οι Vouligans, οι οποίοι με τη φωνή τους και με τη συνοδεία τυμπάνων έσπρωχναν τα κορίτσια του Αλέκου Δάγλα προς τη νίκη και την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 28-26, 40-39, 59-47

Πρωτέας Βούλας (Δάγλας) : Καρλάφτη, Κβεντεραβιτσιούτε 9, Τσιχλάκη 3, Σπυριδοπούλου 19, Κολλάτου 5, Ράτζα 7, Σκμπρα 8, Νικολοπούλου 10, Μυλωνάκη, Χατζηγιακουμή, Αναστασοπούλου, Κορρέ

Δάφνη Αγίου Δημητρίου (Μπουμπούς) : Γιαννέλη, Βλάνη 2, Αλεξανδρή 3, Μανώλη 15, Παπακωνσταντίνου 2, Αξιοπούλου, Γιαμπάνη 2, Αντωνιάδου 2, Γιαννακοπούλου, Τσέσλεκ 6, Τετενέ 11, Μπράουν 4

- Διαφήμιση -