- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού Αργυρούπολης επιστρέφει στην Αργυρούπολη την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 10:30 πμ με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Βάρναλη, επί της Λεωφόρου Μαρίνου Γερουλάνου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης «Γρηγόρης Λαμπράκης» διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Αργυρούπολης έναν μαζικό- λαϊκό αγώνα με ποδήλατα, στον οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Πρόκειται για έναν γύρο απόλαυσης, ξεγνοιασιάς και ευχαρίστησης στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες και φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν και να κοινωνικοποιηθούν με άλλους συμπολίτες τους.

gyros

Στόχος του 5ου Ποδηλατικού Γύρου Ελληνικού Αργυρούπολης είναι να εδραιωθεί το ποδήλατο στη ζωή των κατοίκων ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς.

Μεταξύ άλλων στον χώρο εκκίνησης θα υπάρχει επίδειξη δεξιοτήτων για παιδιά 5-9 ετών, ενώ μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσουν κληρώσεις ποδηλάτων, πλουσίων δώρων καθώς και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η διαδρομή που θα διεξαχθεί ο ποδηλατικός γύρος είναι η εξής:

Πλατεία Βάρναλη – Μ. Γερουλάνου – Αβέρωφ – Κρώμνης – Τριπόλεως – Θράκης –Καλλιπόλεως- Ξάνθου – Ευριπίδου – Μακεδονομάχων- Αγ. Βαρβάρας – Ηπείρου – Θράκης – 28ης Οκτωβρίου – Ειρήνης – Μ.Γερουλάνου

- Διαφήμιση -