- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Οι μέρες του Πάσχα αποτελούν μια ακόμα αφορμή για να προσφέρουμε απλόχερα αγάπη και χαρά στις αδύναμες ομάδες ανθρώπων, που έχουν ανάγκη.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Βούλας, καθώς ετοιμάζονται να κάνουν μια μεγάλη χειρονομία αγάπης στα παιδιά του Κέντρου Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών Βούλας (ΚΑΑΠ).

Όλοι οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν διάφορα υλικά, τα οποία θα γεμίσουν τα πασχαλινά καλάθια που θα προσφερθούν ως δώρο στα παιδιά του ΚΑΑΠ.

kaap

Σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, κουλούρια ή ακόμα και βιβλία και παιχνίδια είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα τα οποία θα συγκεντρωθούν για το λόγο αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου από τα 1:00- 1:30 μμ στην εστία «Αστεριών» στην οδό Ζεφύρου 2, στη Βούλα.

Ο καθένας καλείται να προσφέρει ανάλογα με τις δυνατότητές του, καθώς μεγαλύτερη σημασία έχει η πράξη και η συμμετοχή παρά η ποσότητα ή το μέγεθος των αντικειμένων που θα προσφέρει. Το γέλιο, η δημιουργικότητα και η χαρά όλων θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο τα πασχαλινά καλάθια.

 

- Διαφήμιση -