- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Πρώτα ποιότητα , αλλά και τιμές απόλυτα  προσαρμοσμένες στην δύσκολη σημερινή οικονομική κατάσταση , στην «Αγορά του Καταναλωτή» στου Ρέντη , για τα Χριστουγιεννιάτικα πατροπαράδοτα μελομακάρονα και κουραμπιέδες .

Στο κατάστημα των αδελφών Σύρμα, κουραμπιέδες και μελομακάρονα εξαιρετικής ποιότητας,  πωλούνται με τελική λιανική τιμή  τα 4,40 ευρώ το κιλό (5,50 αρχική τιμή συν 20% έκπτωση,δηλαδή  τελική τιμή 4,40 ευρώ το κιλό), όταν ακόμη και τα πιο φθηνά συνοικιακά καταστήματα πωλούν με 8 ευρώ το κιλό, δηλαδή περίπου στη διπλή τιμή.

Η Αγορά του Καταναλωτή δημιουργήθηκε και ελέγχεται απο τον κρατικό Οργανισμό Κεντρικής Αγοράς Αθηνών (ΟΚΑΑ), που στην αρμοδιότητα του έχει τις λαχαναγορές – κρεαταγορές της Αθήνας και της περιφέρειας καθώς επίσης και τις ιχθυόσκαλες, με στόχο να προσφέρονται στους καταναλωτέες πρώτης ποιότητας τρόφιμα  σε τιμές χονδρικής.

Κάτι, που έχει μετατρέψει την Αγορά του Καταναλωτή, σε ένα υπερσύγχρονο ευρωπαϊκό πάρκο τροφίμων, το οποίο πιέζει ανταγωνιστικά τις τιμές προς τα κάτω, πράγμα  που δοκιμάστηκε και πέτυχε με απίστευτη κοσμοσυρροή και τη σαρακοστή και το Πάσχα, με αντίστοιχα προϊόντα.

Επειδή οι τιμές είναι πραγματικά οικονομικές και απόλυτα προσαρμοσμένες στις δύσκολες σημερινές συνθήκες , οι αρμόδιοι διαβεβαιώνουν , οτι υπάρχουν ικανές ποσότητες να καλύψουν όλες τις ανάγκες της ζήτησης, καθώς αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει ενας ψιλο-χαμός, αφού  στο χώρο υπάρχουν όλων των ειδών τα τρόφιμα, κρέας, φρούτα  και λαχανικά, γλυκά, τα πάντα .

 

 

- Διαφήμιση -