- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας που έχει ανοίξει ο Δήμος Πειραιά με την τοπική κοινωνία, για την προετοιμασία του φακέλου της υποψηφιότητας του Πειραιά για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 συνεχίζεται, σήμερα Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, στις 17:00 στο νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου (Ηρ. Πολυτεχνείου 91 & Κανθάρου).

Στις ανοιχτές συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 17:00 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, μπορούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων της πόλης και δημότες, προκειμένου να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις σχετικά με την πρόταση του Δήμου Πειραιά για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

Ήδη έχει ξεκινήσει μια πολύ γόνιμη συζήτηση και από το σύνολο των συμμετεχόντων έχει εκφραστεί η διάθεση προσφοράς και συμβολής τους στο εγχείρημα αυτό, που αφορά ολόκληρη την πόλη.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και επικεφαλής του Γραφείου Υποστήριξης της Υποψηφιότητας του Πειραιά ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, κ. Πέτρος Κόκκαλης, αναφέρει: «Χρειαζόμαστε την ενεργό συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας για την επιτυχή κατάληξη της διεκδίκησης μας. Θέλουμε από όσους εκπροσωπούν συλλογικότητες να δραστηριοποιηθούν, ούτως ώστε να επικοινωνηθεί αυτή η προσπάθεια στους ανθρώπους με τους οποίους συναλλάσσονται, στα μέλη τους, στον περίγυρό τους. Στο sitewww.piraeus2021.eu, μπορούν να κατατεθούν προτάσεις από όλους. Μπορεί να είναι γενικές, αλλά και πιο εξειδικευμένες. Διεκδικούμε να είναι ο Πειραιάς η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 με σοβαρές αξιώσεις, διότι ο Πειραιάς διαθέτει τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα  και αυτό ενώνει όλη την πόλη».

 

- Διαφήμιση -