- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Αφού πρώτα προκήρυξαν διαγωνισμό στον οποίο κατατέθηκαν και δεσμευτικές προσφορές σοβαρών επενδυτικών σχημάτων , αναφορικά με την αξιοποίηση/ ιδιωτικοποίηση της πανέμορφης πλάζ Βουλιαγμένης ,(βλέπε σχετικό ρεπορτάζ του Attica Coast)  χωρίς πολλές εξηγήσεις η διοίκηση της ΕΤΑΔ Α. Ε προχώρησε σε αναστολή του διαγωνισμού….

Ειδικότερα ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε. κ. Γρηγόρης Δούνης ανακοίνωσε προς την Επιτροπή Διαγωνισμού πως τελικά αυτός δεν θα προχωρήσει με τις μέχρι τώρα προϋποθέσεις καθώς με το ΦΕΚ 2424Β 11/9/2014 των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού η πλαζ περνάει στην αρμοδιότητα της εταιρείας Παράκτιο Αττικό Μέτωπο.

Μιας εταιρείας που πλέον με τις παραχωρήσεις που της έγιναν αναγορεύεται μαζί με την ΕΤΑΔ και φυσικά το επιβλέπων ΤΑΙΠΕΔ σε ισχυρό παίκτη με ενεργό ρόλο στις αξιοποιήσεις κρατικών assets. Ως προς τον διαγωνισμό για την πλαζ της Βουλιαγμένης υπενθυμίζουμε  πως είχαν κατατεθεί έξι δεσμευτικές προσφορές , από ισάριθμα επιχειρηματικά σχήματα και οι οποίες αφορούσαν στη μακροχρόνια μίσθωση της πλαζ Βουλιαγμένης.

Οι προσφορές κατατέθηκαν από τα σχήματα: α) Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε. β) Eταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε., γ) Ενωση Εταιρειών «Αpollo Investment Holdco και Lyvarian Trading Limited», δ) Ενωση προσώπων «Βλάσιος Σταθοκωστόπουλος – Porto Thermes Resorts & Spas S.A.» ε) Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., στ) Ενωση προσώπων «Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών ΑΒΕΕ και Αναστάσιος Α. Δράκος».

- Διαφήμιση -