- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Μήπως η εικόνα σας στον καθρέφτη σας «φωνάζει» ότι πρέπει να ανανεώσετε το λουκ σας; Μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά σας θα σας εκπλήξει με τη θετική επίδραση που θα έχει στη ψυχολογία και τη γενικότερη εμφάνισή σας. Κλείστε αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριό σας, και πειραματιστείτε χωρίς δισταγμό.

Ανακαλύψτε τι σας ταιριάζει από τις τάσεις της μόδας:

• Η απόλυτη τάση του χειμώνα θέλει τις γυναίκες να βάφουν τα μαλλιά τους σε χάλκινες αποχρώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν υπέροχα τα καστανά και πράσινα μάτια. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να προσθέσει μερικές μύτες για μεγαλύτερο όγκο.

mallimemalli11
• Αν ανέκαθεν είχατε μακριά μαλλιά, ήρθε η ώρα να τα κόψετε σε ένα στιλάτο καρέ μήκος, το οποίο θα αναδείξει τις γωνίες του προσώπου σας και θα σας κάνει να πρωταγωνιστήσετε, όπου και αν εμφανιστείτε. Επιλέξτε καλύτερα ένα ενιαίο μήκος χωρίς φράντζα ή αφέλειες για να μην τονιστούν τα μαγουλάκια σας.

mallimemalli9

• Αν από την άλλη θέλετε να διατηρήσετε τα πλούσια ολόισα μαλλιά σας, ανανεώστε τα με μερικές αφέλειες. Το συγκεκριμένο κούρεμα θα δώσει διαφορετική νότα στο στυλ σας και θα καλύψει μικρές ατέλειες του προσώπου, π.χ. το μεγάλο μέτωπο. Το μεγάλο μήκος στα μαλλιά θα κυριαρχήσει σε πολλούς οίκους μόδας την ερχόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι.

mallimemalli6
• Το ombre και οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις στα μαλλιά δεν προτείνονται για αυτή τη σεζόν. Αντίθετα, το ξανθό χρώμα, σε ήπιες και «γλυκές» αποχρώσεις είναι η απόλυτη πρόταση των περισσοτέρων κομμωτών.

mallimemalli2
Υιοθετήστε διαφορετικά χρώματα και μήκη στα μαλλιά σας και παρουσιάστε με αυτοπεποίθηση τον καινούριο σας εαυτό, ο οποίος θα είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσει πολλούς ανθρώπους γύρω σας.

 

Μαρία Φιλάνδρα, Artist Hair Styling

Πηλέως 26, ΄Αγιος Δημήτριος, 17341

- Διαφήμιση -