- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Μήνυμα στήριξης στους επαγγελματίες των Τουριστικών Ταξιδιωτικών Γραφείων, από την αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά παρέστη και χαιρέτισε τις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών Ταξιδιωτικών Γραφείων , επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «όλοι γνωρίζουμε τη συμβολή και τα οφέλη του τουρισμού στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία».
Επεσήμανε ότι «είναι χρέος μας, τον τουριστικό κλάδο-την πλουτοπαραγωγική πηγή για τη χώρα- να τον αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και με προσοχή προκειμένου να αναδείξουμε όλες τις δυνατότητές του. Είναι για το καλό όλων μας».
Όπως τόνισε η κ. Κουντουρά , «οι διεθνείς τουριστικές εξελίξεις, φανερώνουν ότι σε όλο τον κόσμο, και σε κάθε κράτος υπάρχει μέριμνα για το τουριστικό προϊόν» , ενώ σημείωσε ότι «υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός που οδηγεί σε υψηλότερη ποιότητα, μεγαλύτερη ταχύτητα εξυπηρέτησης και τέλος σε καλύτερες υπηρεσίες που δημιουργούν ικανοποιημένους επισκέπτες».

Στόχος μας, σημείωσε η αναπληρώτρια Υπουργός είναι η αναβάθμιση, η ποιότητα, η εκπαίδευση του κάθε συντελεστή της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Το αποτέλεσμα είναι θέμα όλων μας και δημιουργεί τις βάσεις για μια καλύτερη ελληνική οικονομία, για ένα καλύτερο τουριστικό κλάδο, για μια καλύτερη θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των τουριστικών προορισμών.

- Διαφήμιση -