- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Μεγάλες και εντυπωσιακές επιτυχίες και διακρίσεις στο πινκ – πονκ (Επιτραπέζια Αντισφαίριση) για τον «ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ», καθώς η ομάδα νεανίδων του «Α.Ο ΑΡΗΣ 2006» ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, ενώ την δεύτερη θέση εφήβων κατέκτησε η ομάδα του Γ.Σ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ

Στις Νεανίδες, η ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 ήταν το 3ο φαβορί , όμως φάνηκε από την αρχή ότι υπερτερούσε ως σύνολο και το επιβεβαίωσε στην πράξη.
Κατάμεστη η αίθουσα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Σ.Ε.Φ. παρακολουθούσε τους δύο τελικούς των ομαδικών αγωνισμάτων Εφήβων – Νεανίδων. Το Πινγκ-Πονγκ του Δήμου 3Β έπαιζε και στα δύο τραπέζια τόσο στις Νεάνιδες όσο και στους Εφήβους.

 

pink
Η ομάδα των Νεανίδων για να φτάσει στον τελικό κέρδισε με 3-1 την ΚΑΒΑΛΑ, με το ίδιο σκορ την ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Με 3-2 τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ και 3-1 την ομάδα της ΠΑΤΡΑΣ. Στον τελικό επιβλήθηκε με 3-0 του ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και κατέκτησε επάξια το πρωτάθλημα Ελλάδος.
Από το 1986 είχε να κατακτήσει η Βούλα Πανελλήνιο στις Νεάνιδες , όταν , με προπονητή τον ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΚΡΗ και παίκτριες τις ΖΕΡΔΙΛΑ ΔΙΑΝΑ, ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ και ΖΕΡΔΙΛΑ ΘΑΛΕΙΑ το κατακτήσανε για πρώτη φορά. Την ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 αποτελούσαν οι αθλήτριες ΙΣΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΦΙΣΕΡ ΕΛΛΗ, ΤΕΡΠΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ, ΔΟΥΡΕΚΑ ΛΥΓΕΡΗ και ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΦΟΙΒΗ.

Η ομάδα των Εφήβων του Γ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ για να φτάσει στον τελικό κέρδισε με 3-1 την ΕΛΕΥΣΙΝΑ, 3-0 τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ , 3-1 τους ΑΕΤΟΥΣ ΠΟΛΗΣ και επίσης 3-1 των ΚΑΡΕΑ.
Χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα, έχασε στον τελικό με 3-0 από τον Α.Σ.ΠΡΟΟΔΟ και έτσι περιορίστηκε στη δεύτερη θέση και στο αργυρό μετάλλιο.
Οι επιτυχίες όμως για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Βούλας, συνεχίστηκαν και σε ατομικό επίπεδο η αθλήτρια ΙΣΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ έφτασε μέχρι τον τελικό, είχε δύο φορές ματς μπολ, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθεια της και έχασε τελικά 4-3 και περιορίστηκε στη 2η θέση, την 3η θέση κατέλαβε η ΦΙΣΕΡ.
Στους Νέους ο ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ κατέλαβε τη δεύτερη θέση και την Τρίτη ο ΔΑΜΙΑΝΗΣ.
Στο διπλό Νέων οι αθλητές του Γ.Σ.ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ,ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ και ΔΑΜΙΑΝΗΣ κατέκτησαν τη 2η θέση, ενώ την ίδια θέση στις Νεάνιδες κατέκτησαν οι αθλήτριες του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 ΙΣΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ και ΦΙΣΕΡ.
Τελική συγκομιδή
-Χρυσό στο ομαδικό Νεανίδων
-Αργυρό στο ομαδικό Εφήβων
-Αργυρά στο ατομικό Νεανίδων και Εφήβων
-Αργυρά στα διπλά Νεανίδων και Εφήβων
-Χάλκινα στο απλό Νεανίδων και Εφήβων

- Διαφήμιση -