- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με την Playmobil Hellas και το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr, φιλοξενεί τον Μάιο έναν μαγευτικό παιδότοπο με πολλά παιχνίδια και δράσεις, με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά και τους γονείς τους.

Από την Πρωτομαγιά έως και την 31η Μαΐου, στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στη Μαρίνα Ζέας, θα λειτουργεί ένας μεγάλος παιδότοπος με τα αγαπημένα παιχνίδια Playmobil: τεράστια κάστρα με χρυσούς δράκους, αγροκτήματα και παραμυθένια παλάτια θα ταξιδέψουν τα μικρά παιδιά στον κόσμο του παιχνιδιού και της διασκέδασης.

Επιπλέον, το site 4moms.gr έχει προγραμματίσει μια σειρά παράλληλων δράσεων, για μικρούς και μεγάλους, οι οποίες θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά και στους γονείς τους να ενημερωθούν για σημαντικά ζητήματα σχετικά με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αλλά και για θέματα μόδας, ομορφιάς και ευεξίας.
Στους χώρους της Λέσχης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, θα φιλοξενηθεί, επίσης, όλον τον Μάιο, έκθεση με ζωγραφιές των παιδιών από τα νηπιαγωγεία του Δήμου με θέμα «Ο Πειραιάς μου».

Τα εγκαίνια του παιδότοπου θα πραγματοποιηθούν από τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη την Παρασκευή 1η Μαΐου στις 11:30 π.μ.

Ώρες λειτουργίας Παιδότοπου: Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 21:00, Σάββατο – Κυριακή & αργίες 10:00 – 20:00. Πρωινές επισκέψεις σχολείων κατόπιν ραντεβού στο τηλ.: 210-8003467.

- Διαφήμιση -