- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Αυτή τη σεζόν, το τούλι βρίσκεται κυριολεκτικά παντού. Από τις πασαρέλες μέχρι τους δρόμους της πόλης. Και δεν θυμίζει σε τίποτα νυφική περιβολή… Πώς θα το φορέσετε;

Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

Ποιος είπε ότι μόνο οι νύφες ή οι μπαλαρίνες μπορούν να φορούν τούλι; Πάντως όχι εγώ που έχω ήδη στη ντουλάπα μου μια κίτρινη τούλινη φούστα και δεν βλέπω την ώρα να την φορέσω.

Στον Gucci, το τούλι συνδυάστηκε με άλλα υφάσματα σε ένα ρομαντικά avant garde αποτέλεσμα σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Alessandro Michele από τότε που ανέλαβε τα ηνία του ιστορικού οίκου, ενώ στον Dior οι τούλινες μίντι φούστες ήταν σε αρκετές περιπτώσεις κεντημένες με φυτά, έντομα και καρδιές αφήνοντας τα πόδια να αναδειχθούν με τον πιο αισθησιακό τρόπο.

Ο Marques’ Almeida έδωσε το στίγμα της τάσης με εντυπωσιακά τούλινα μανίκια (άλλη μία ενδιαφέρουσα τάση, την οποία θα αναλύσουμε σύντομα), ενώ ο Saint Laurent χάρισε μια σέξι διάσταση με κομμάτια από τούλι σε συνδυασμό με δερμάτινες μίνι φούστες και τοπ που θύμιζαν κορσέ.

Στους δρόμους, το υλικό φορέθηκε ήδη από τις αγαπημένες μας fashionistas με σπορ κομμάτια (βλέπε αθλητικά), T-shirts με σλόγκαν και φαρδιά παντελόνια.

Πώς θα φορέσετε το τούλι

•  Με μια τούλινη φούστα, τα αξεσουάρ σας πρέπει να συμπληρώνουν το look και όχι να αποσπούν την προσοχή. Παρόλα αυτά μπορείτε να τολμήσετε ένα πιο έντονο χρώμα στο παπούτσι, με την προϋπόθεση ότι η φούστα είναι σε ουδέτερη απόχρωση.

•  Τα ασημένια αξεσουάρ αποτελούν ιδανική λύση για το τούλι, αφού είναι μεν ουδέτερα αλλά διαθέτουν και μια δόση ιδιαιτερότητας.

•  Τολμήστε να ταιριάξετε το τούλι με άλλα υλικά, όπως πλεκτό ή δέρμα για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα μαύρο perfecto αποτελεί μια σίγουρη λύση για να ξεχωρίσετε -προτείνω να φορέσετε μια τούλινη φούστα με απλό λευκό τοπ, μαύρο δερμάτινο biker τζάκετ και μαύρες μπότες.

•  Προτιμήστε το τούλινο σύνολό σας να είναι μονόχρωμο. Το τούλι αποτελεί  από μόνο του ένα σημαντικό statement κομμάτι.

•  Οι ουδέτερες αποχρώσεις στο υπόλοιπο ντύσιμο βοηθούν να παραμείνει η τούλινη φούστα σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

AdTech Ad

•  Ένα ντένιμ τζάκετ μπορεί να προσθέσει ενδιαφέρον στο τούλινο φόρεμα ή τη φούστα σας. Το ίδιο και ένα ντένιμ πουκάμισο. Συνδυάστε το με τακούνια και ένα απλό clutch.

•  Τούλινες φούστες και sneakers. Ένας εξαιρετικός και άκρως μοντέρνος συνδυασμός, ειδικά αν φορέσετε από επάνω ένα απλό T-shirt (με ή χωρίς logo). Ένα look που μπορείτε να το φοράτε όλη μέρα.

•  Μια μακριά τούλινη φούστα είναι ιδανική για τις βραδινές σας εξόδους. Συνδυάστε την με ένα ενδιαφέρον τοπ με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια.

•  Tα τοπ με παγιέτες σε συνδυασμό με μια τούλινη φούστα είναι τέλεια για το βράδυ. Φροντίστε να είναι στο ίδιο χρώμα για να υπάρχει ισορροπία στο αποτέλεσμα.

Προσωπικά αγαπημένα…

• Εξαιρετικές τούλινες φούστες έχει το brand Needle & Thread και μάλιστα σε υπέροχες αποχρώσεις (το κίτρινο είναι αγαπημένο, αλλά και το κλασικό μαύρο ή το λιλά είναι εξίσου ποθητά).

• Η Simone Rocha έχει μια μοντέρνα ασύμμετρη φούστα από τούλι, η οποία μπορεί να φορεθεί με ένα απλό φούτερ και σανδάλια.

• Λατρεύω το φόρεμα με φλοράλ print του Erdem. Αποτελεί από μόνο του σημείο αναφοράς!

• Για ένα θηλυκά ανδρόγυνο look, προτείνω το μαύρο τούλινο κορμάκι με την υπογραφή Ann Demeulemeester.

Πηγή: womanidol.gr

- Διαφήμιση -