- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 8 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 8 Λεπτά

Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Πρωτέας Βούλας 24-26 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Η ομάδα μας συμμετέχει στο Final-4 του κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Βούλας είναι έτοιμη για το μεγάλο στοίχημα και για την μεγάλη προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλλου .

Στον πρώτο και κρισιμότερο αγώνα την Παρασκευή 24 Μαρτίου  ο Πρωτέας Βούλας αντιμετωπίζει την Ολυμπιακό

for2

 

Το πρόγραμμα του Final-4:

Παρασκευή 24 Μαρτίου
17:00 1ος Ημιτελικός Πρωτέας Βούλας-Ολυμπιακός
20:00 2ος Ημιτελικός Νίκη Λευκάδας-Πανιώνιος

Κυραική 26 Μαρτίου
14:00 Μικρός Τελικός
17:00 Μεγάλος Τελικός

 

     Η ΜΑΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2013 …ΜΕ ΤΗΝ Δ. ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΟΥ

Το 2013 ήταν αναμφίβολα μια μαγική χρονιά για τον Πρωτέα Βούλας και το Κύπελλο που κοσμεί τα γραφεία του συλλόγου θα το θυμίζει πάντα σε όλους.

Η αρχηγός της μεγαλύτερης επιτυχίας του Πρωτέα Βούλας μέχρι τώρα στη ιστορία του γυναικείου τμήματος του Δήμητρα Μπαρμπερίδου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και ανέσυρε από τη μνήμη της τις μοναδικές στιγμές της σεζόν 2012-2013 που σφραγίστηκε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας (και στη συνέχεια φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο της ομάδας στην Α1 όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα με πρωταγωνιστικό μάλιστα ρόλο).

for3

Θέλω να σε γυρίσω μερικά χρόνια πίσω τη σεζόν 2012-13 όπου τελείωσε με τον τίτλο του Κυπέλλου για την ομάδα σου τότε. Πως θυμάσαι αυτή τη χρονιά και τι σου έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο;
Αυτή η χρονιά θεωρώ πως ήταν η καλύτερη χρονιά για το σύλλογο γιατί κατάφερε, εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να συμμετάσχει για 2η φορά στο Final-4 όντας ομάδα που συμμετείχε σε πρωτάθλημα Α2! Ήταν μαγική χρονιά… Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια στιγμή που μου έχει μείνει χαραγμένη… Είναι πολλές οι στιγμές.. Είναι το πάθος και η πίστη της ομάδας, η στήριξη του κόσμου που μας ακολούθησε σε αυτή μας την προσπάθεια και ήταν ο 6ος παίκτης στο παρκέ. Το κλίμα που υπήρχε εκείνη την χρονιά από την πρωτη μέρα της προετοιμασίας ήταν κάτι το μοναδικό και σε συνεργασία με τη στήριξη του συλλόγου και όλων των ανθρώπων που τον απαρτίζουν ήταν πιστεύω αυτό που έκανε εκείνη την ομάδα να διακριθεί και να γίνει η πρώτη ομάδα που συμμετείχε σε πρωτάθλημα Α2 και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.

Τι σημαίνει Πρωτέας για εσένα;
Είναι ήδη γνωστό σε όλους νομίζω.. Για μένα Πρωτέας σημαίνει οικογένεια. Ήμουν μέλος σε αυτή την ομάδα για 8 συνεχή χρόνια και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Όλα ξεκινάνε από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σύλλογο και κάνουν ότι είναι δυνατόν καλύτερο!!! Και μου λείπει… Μου λείπει να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, μου λείπει να κάνω προπόνηση… να πειράζω τις συμπαίκτριες μου εν ώρα προπόνησης… Μου λείπουν τα meeting στην “παράγκα” με το προπονητικό team και τη διοίκηση… Μου λείπουν τα ταξίδια εκτός Αθηνών με τα κορίτσια… Μου λείπουν οι Κυριακές στο γήπεδο με το πάθος των φιλάθλων…

Αν μπορούσες να ξεχωρίσεις ποιες θα ήταν οι τρεις πιο δυνατές στιγμές σου με την ομάδα του Πρωτέα Βούλας;

Σίγουρα η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν η πιο δυνατή στιγμή…

Άλλη μια δυνατή στιγμή για μένα είναι όταν παίξαμε στον ΠΑΟΚ και χάσαμε την παραμονή μας στην Α1 και θυμάμαι όλη την ομάδα, παίκτριες, προπονητές και διοίκηση μετά την επιστροφή μας από τη Θεσσαλονίκη που μαζευτήκαμε και γίναμε μια γροθιά και είπαμε ότι ξεκινάμε από την αρχή… Αυτή ήταν μια στιγμή που άλλαξε τόσο έμενα όσο και όλο το σύλλογο και γιαυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Βασιλειάδη και τον προπονητή Αλέκο Δάγλα που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να στήσουν τον Πρωτέα από την αρχή ώστε να φτάσει εκεί που του αξίζει.

Η τρίτη στιγμή που ξεχωρίζω δεν είναι μπασκετική αλλά συναισθηματική και ευχαριστώ ξανά το σύλλογο του Πρωτέα, την οικογένεια μου, γιατί ακόμα και δύο χρόνια μετά την “φυγή” μου είναι ακόμα δίπλα μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αξίζει και πρέπει να σημειωθεί ότι είναι οι άνθρωποι που διαμορφώνουν την ομάδα και στον Πρωτέα αξίζει να είναι στην κορυφή.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν και είμαι σίγουρη ότι ο Δάγλας θα κάνει τα μαγικά του!!

Η Δήμητρα Μπαρμπερίδου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην προπόνηση της ομάδας μας θέλοντας να είναι δίπλα στην οικογένεια της όπως η ίδια παραδέχεται.

 

- Διαφήμιση -