- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ*

Η παρουσία του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, το γεγονός ότι έχει τη μόνη αξιόπιστη και ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας και εξόδου από την κρίση. Ταυτόχρονα, δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες στον ελληνικό λαό αφού καθιερώνεται ως ο πολιτικός που μπορεί να εγγυηθεί την είσοδο της χώρας σε μια νέα εποχή και να αναλάβει τις τύχες της χώρας και του λαού.

 

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης νίκησε κατά κράτος στη ΔΕΘ. Ειλικρινείς και ρεαλιστικές εξαγγελίες, συγκεκριμένη στόχευση και σχέδιο δίχως να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Οι πολίτες πλέον βγάζουν τα συμπεράσματά τους!

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε στον ελληνικό λαό τη Συμφωνία Αλήθειας, που προσφέρει συγκεκριμένο Οδικό Χάρτη για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση. Απευθύνθηκε σε όλους τους Έλληνες ταυτιζόμενος με τον μέσο Έλληνα πολίτη, τα προβλήματα και τις αγωνίες του, με συγκεκριμένες προτάσεις, κοστολογημένες,  υπεύθυνες, μακριά από τις συνηθισμένες πρακτικές παροχολογίας και ψεμάτων. Απέδειξε στην  πράξη ότι υπάρχει αξιόπιστη λύση, απέναντι στο τέλμα που βιώνουμε από την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Απευθύνθηκε σε όλους δίνοντας πραγματική ελπίδα, ιδιαίτερα δε στους ξεχασμένους πολίτες.

 

Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί τον ρεαλισμό, την ευθύνη, την αλήθεια, την ενότητα των Ελλήνων, την ελπίδα και την αισιοδοξία. Στο κέντρο της πρότασής του είναι κοστολογημένες μειώσεις στη φορολογία, αντίστοιχες μειώσεις στις κρατικές δαπάνες, χωρίς καμία απόλυση στο δημόσιο, μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις. Συγκεκριμένο σχέδιο με γνώση και εμπειρία.

 

Η εικόνα είναι ξεκάθαρη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για την ελληνική κοινωνία. Είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

 

Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσίπρας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, των ψεμάτων και της αλαζονείας, συνεχίζοντας τον κατήφορο. Μνημειώδες ψέμα  του ότι δεν έχει μειωθεί η σύνταξη στο 90% των συνταξιούχων! Έδειξε το αλαζονικό του πρόσωπο όταν απευθύνθηκε με αυταρχικό τρόπο στους δημοσιογράφους που θα χάσουν τη δουλειά τους. Ήδη το κεντρικό του θέμα στη ΔΕΘ για τη ρύθμιση του χρέους, αποδομήθηκε από τον ίδιο τον αντιπρόεδρό του κ. Δραγασάκη που δήλωσε ότι το θέμα αυτό μεταφέρεται για μετά το 2018.

 

 

Λευτέρης Αυγενάκης είναι Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ , Βουλευτής Ηρακλείου

- Διαφήμιση -