- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Στη γραμμή εκκίνησης μπαίνουν σημαντικά και μεγάλα έργα υποδομής, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, στο Δήμο Βούλας, Βάρης , Βουλιαγμένης και πιο συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Βάρης και τα οποία αφορούν στην ανάπλαση πλατειών και δρόμων .

Τα έργα τέθηκαν ήδη σε δημόσια διαβούλευση (την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου) από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και αφορούν:

-τις αναπλάσεις τριών πλατειών, την Πλατεία Βάρκιζας και την Πλατεία Ζησιμοπούλου, και τον κοινόχρηστου χώρο παραπλεύρως του Ιερού Ναού Πέτρου & Παύλου στο Δίλοφο Βάρης- την επαναδιαμόρφωση του τμήματος της Οδού Περικλέους (Μαρώτη) μεταξύ των οδών Φαίδονως και Θάσου, και την διαμόρφωση του κόμβου Υπάτης, Φλέμινγκ, Περικλέους, Φαίδωνος.

Οι προτεινόμενες αναπλάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου στα πλαίσια της διαβούλευσης ενώ μέσα στον Οκτώβριο θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης προκειμένου να τοποθετηθεί και να υποβάλει προτάσεις. Παράλληλα, έχουν αποσταλεί στο συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βάρης (τοπικό) για γνωμοδότηση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην δημοπράτηση των έργων, κάνοντας την αρχή σε μια σειρά από έργα που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τη Δημοτική Ενότητα Βάρης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προτεινόμενες αναπλάσεις στους ακόλουθους συνδέσμους:

http://www.vvv.gov.gr/index.php/about-the-city/who-we-are/epitropes-top/dimotiki-epitropi-diavoulefsis/item/4062-anaplasi-varkizas-kai-dilofou

http://www.vvv.gov.gr/index.php/about-the-city/who-we-are/epitropes-top/dimotiki-epitropi-diavoulefsis/item/4061-faidonos-kai-thasou-kai-perikleous-kai-maroti-kai-faidonos

- Διαφήμιση -