- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά
Μεταγραφικός αέρας μετά από την άνοδο… Η νέα διοίκηση του Α.Ο Τερψιθέας αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Αγγελάτος έχουν ξεκινήσει δυνατά τις προσπάθειες για την ενίσχυση της ποδοσφαιρική ομάδας, η οποία  την περίοδο 2017-2018 θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί 5 παίκτες.
metagrafes
Έτσι τη γαλανόλευκη φανέλα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα φορούν ο 22χρονος γλυφαδιώτης κεντρικός χαφ Στέφανος Εστυλιανίδης ( πέρυσι έπαιζε στους Τράχωνες), ο έμπειρος τερματοφύλακας Νίκος Γιαννόπουλος (31 ετών), ο 23χρονος επιθετικός Γιώργος Σταθακόπουλος (αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στην αριστερή όσο και στην δεξιά πλευρά της επίθεσης), ο 17χρονος  γλυφαδιώτης Δημήτρης Γιοματάρης (αγωνίστηκε πέρυσι στα Σούρμενα) και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος (πολυσύνθετος χαφ που αγωνίζεται σ’ όλες τις θέσεις του κέντρου).
metagrafes1
metagrafes3
Όπως μάθαμε από το περιβάλλον του προέδρου Δημήτρη Αγγελάτου, οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας δεν έχουν ολοκληρωθεί… Θα αποκτηθούν και παίκτες από το εξωτερικό ενώ η ομάδα είναι κοντά να εντάξει στο ρόστερ της ένα πολύ γνωστό παίκτη που έχει αγωνιστεί και στη Superleage!.. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κύριο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει σε προπονητικό κέντρο της Στερεάς Ελλάδας.
ΠΗΓΗ:www.glyfada24.gr
.
- Διαφήμιση -