- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου 2017 διεξήχθη στον Ν.Α.Ο.Β. ο διασυλλογικός αγώνας κατηγορίας σκαφών Laser 4,7 – Radial – Standard.

Η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών από 16 ομίλους ήταν μεγάλη αριθμώντας τα 97 σκάφη συνολικά, στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Παίδων-Κορασίδων. Εκτός από τους γειτονικούς ομίλους του Σαρωνικού και του Νότιου Ευβοϊκού, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ν.Ο. Άνδρου κι ο Ν.Ο. Καλαμάτας.

Ο καιρός ήταν μέτριος, ιδανικός για τους αγώνες κι ο Μαΐστρος που φυσούσε στον χώρο που στήθηκε ο στίβος, το Σάββατο με ένταση στους 15-17 κόμβους κι ο αντίστοιχος της Κυριακής, με ολίγη από Πουνέντε προς το μεσημέρι, στους 13-15 κόμβους, επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή συνολικά 5 κουρσών στις δύο ημέρες του αγώνα.

Τα παιδιά του Ν.Α.Ο.Β, με την καθοδήγηση του άξιου προπονητή του ομίλου Γιώργου Φλωρίδη,πέτυχαν διακρίσεις με τον Νίκο Γκιώνη – 3ος στα Laser 4,7 στην κατηγορία Παίδων, την Μαρίνα Καγιαλή – 2η στα Laser 4,7 Κορασίδων και την Βικτωρία Σμυρνιούδη – 3η στα Laser RDL στην κατηγορία Γυναικών.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των κατηγοριών έχουν ως εξής :

LASER 4,7 
ΠΑΙΔΩΝ
1 ΠΟΥΖΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΚΒ
2 ΚΕΦΑΛΩΝΙΤΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΟΚ
3 ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΟΒ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1 ΒΑΣΤΑΡΔΗ ΚΑΤΙΑΝΝΑ ΝΟΑΝΔΡΟΥ
2 ΚΑΓΙΑΛΗ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑΟΒ
3 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΚΡΙΒΗ ΙΟΠ

LASER RDL 
ΑΝΔΡΩΝ
1 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΒ
2 ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΟΒ
3 ΓΙΑΜΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΟΔ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1 ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΝΟΔ
2 ΡΕΚΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΟΠΦ
3 ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΑΟΒ

LASER STD 
1 ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΝΟΑ
2 ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΝΟΑ
3 ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΝΟΑ
- Διαφήμιση -