- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

 

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στο Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης καθώς εντείνονται και οι διεργασίες για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές καθώς η επίσημη Δημοτική Αρχή με ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και μετά από επίσημη απάντηση του ΚΕΛΠΝΟ, απάντησε στην Δημοτική Παράταξη του πρώην δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη να μην δημιουργεί πανικό στους πολίτες ότι στην περιοχή υπήρξε κρούσμα του Ιού τοου Δυτικού Νείλου .

Σε Δελτίο Τύπου του Δήμου με τίτλο “Κανένα κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου
στον Δήμο μας – Τα ψέματα της αντιπολίτευσης” αναφέρει :

“Τις τελευταίες ημέρες η παράταξη του πρώην δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη διαδίδει ψευδώς, με σκοπό να διασπείρει εντέχνως τον πανικό στους δημότες μας, ότι στην περιοχή του Ελληνικού υπήρξε κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου.

Μάλιστα ανήρτησαν και μία φωτογραφία από το πάρκο της Αγ. Παρασκευής (129) με λίγα νερά που είχαν πέσει στο πεζοδρόμιο από το αυτόματο πότισμα του πάρκου, υποστηρίζοντας ότι έτσι δημιουργούνται “φάρμες κουνουπιών” (!!!)

Οι καταδικασμένοι συκοφάντες, εκτός από άσχετοι, είναι πλέον και επικίνδυνοι, καθώς, προκειμένου να κατηγορήσουν την δημοτική αρχή, δεν διστάζουν να διασπείρουν για ακόμα μία φορά, ψευδείς ειδήσεις και να πανικοβάλλουν τους κατοίκους του δήμου μας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, του αρμόδιου φορέα για την καταγραφή τέτοιου είδους νοσημάτων, με ημερομηνία 31/8/2018, κανένα κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου δεν έχει καταγραφεί στον δήμο μας, μέχρι στιγμής.

Ο Δήμος έχει φροντίσει, να γίνουν, σε ολόκληρο τον δήμο, εδώ και αρκετό καιρό, όλοι οι απαραίτητοι ψεκασμοί που προβλέπονται, σύμφωνα με τις οδηγίες της Περιφέρειας.

Η αντιπολιτευτική παράκρουση στην οποία βρίσκεται η παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη, πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη καθώς η διασπορά ψευδών ειδήσεων με αποτέλεσμα την πρόκληση φόβου σε πολίτες, διώκεται ποινικά, σύμφωνα με το άρθρο 187 του ποινικού κώδικα”.

 

 

 

- Διαφήμιση -