- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Στο πλαίσιο του προγράμματος καθαριότητας του Δήμου Αλίμου, η προμήθεια δέκα χειροκίνητων σκουπών νέας τεχνολογίας δίνει έναν διαφορετικό τόνο στην προσπάθεια για μια οικολογική προσέγγιση των σχετικών προβλημάτων.

Οι συγκεκριμένες σκούπες είχαν παραγγελθεί και ενταχθεί στον προηγούμενο προϋπολογισμό του Δήμου, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τη νέα αρχή, αλλά η παραλαβή τους επιτρέπει τη ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση του προγράμματος καθαριότητας της πόλης.

Σκούπες 3
Οι σκούπες δεν καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια, είναι χαμηλού λειτουργικού κόστους και προσφέρουν γρήγορο και αποτελεσματικό οδοκαθαρισμό. Καθαρίζουν εύκολα τα πάντα, χωρίς σακούλες και αναλώσιμα, μαζεύουν μάλιστα ακόμη και τα χαλίκια.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Αρτέμης Καραμολέγκος, στο καθιερωμένο παζάρι με τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, δοκίμασαν τη χρήση τους. «Σκεφτόμαστε τις Κυριακές να πηγαίνουμε στις γειτονιές με εθελοντές και να καθαρίζουμε, για να βάλουμε και τη νέα γενιά στη διαδικασία. Να μπει στη συνείδησή τους, ότι η καθαριότητα είναι ευθύνη όλων μας», δήλωσε ο δήμαρχος που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων.

Στη φώτο ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Αρτέμη Καραμολέγκο δοκιμάζουν τις σκούπες νέας γενιάς, πριν βγουν στα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης.

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=eG8LCJSfFYI

 

- Διαφήμιση -