- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Εκτενέστατες ζημιές από βανδαλισμούς έχουν υποστεί τους τελευταίους μήνες παιδικές χαρές και κοινόχρηστοι χώροι στο Δήμο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης. Ειδικότερα, οι παιδικές χαρές στο πάρκο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη στη Δ.Ε. Βούλας και στο Δίλοφο της Δ.Ε. Βάρης έχουν υποστεί ζημιές σε τέτοιο βαθμό που η προσωρινή σφράγισή τους από τις υπηρεσίες του Δήμου ήταν επιτακτική μέχρι να επισκευαστούν.

agop

Στην παιδική χαρά του Διλόφου, τα όργανα αντικαταστάθηκαν και ο χώρος έχει τεθεί εκ νέου σε λειτουργία, ενώ στην παιδική χαρά της Δ.Ε. Βούλας το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό αφού το «πολυόργανο» που βρίσκεται εκεί έχει σχεδόν καταστραφεί και η επισκευή του απαιτεί ανταλλακτικά από τη Γερμανία. Ως προσωρινή λύση, αποφασίστηκε η περίφραξη και ο αποκλεισμός του συγκεκριμένου οργάνου προκειμένου να αποδοθεί σε χρήση η υπόλοιπη παιδική χαρά. Παρακαλούνται όλοι να μην παραβιάζουν την περίφραξη και να μην κάνουν χρήση του οργάνου καθώς οι ζημιές που έχει υποστεί εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο για τραυματισμό.

agop5

Το φαινόμενο των βανδαλισμών έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις δεδομένου ότι η αποκατάσταση των ζημιών επιβαρύνει το ταμείο του Δήμου δεκάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέων υποδομών αντί για την επισκευή ζημιών από βανδαλισμούς. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και να γίνουμε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

- Διαφήμιση -