- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Με το αίμα του 14χρονου αθλητή του ΝΟΚ που επέστρεφε μετά από προπόνηση στο σπίτι του, βάφτηκε το οδόστρωμα στον Άλιμο, όταν επιχείρησε να διασχίσει την λεωφόρο Ποσειδώνος και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 61χρονος.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 19:10 το απόγευμα της Παρασκευής. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα με τον οδηγό να μην προλαβαίνει να σταματήσει εγκαίρως και να παρασέρνει τον 14χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. O 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κατέθεσε ότι το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το άτυχο παιδί άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε. Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε στους γονείς του ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία, ενώ, οι γονείς κάνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Καλλιθέας (210 954 2093) και να δώσουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο

- Διαφήμιση -