- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το οινοποιείο της Στροφιλιάς στην Ανάβυσσο διοργανώνει την ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του αυτή την Κυριακή 11/12 και προσκαλεί τους πάντες σε μια γιορτή γεύσεων.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αργούν λίγο ακόμη, αλλά στη Στροφιλιά το γιορτινό κλίμα έχει φουντώσει από νωρίς κι αυτή την Κυριακή ετοιμάζεται να φτάσει στο απόγειο του, στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής στους χώρους του οινοποιείου θα πραγματοποιείται γευστική δοκιμή των κρασιών της εταιρείας και ταυτόχρονα γευστική δοκιμή προϊόντων της ελληνικής γης, όπως αλλαντικά, τυριά και άλλα εδέσματα από τα «Παραδοσιακά Προϊόντα της Ελληνικής Γης Σ. Μακροδημήτρης» και διαφορετικά είδη αρτοποιημάτων από το φούρνο «Δαμασές».

Παράλληλα, το εργαστήριο γεύσεων «Ροδιά» θα παρασκευάζει χειροποίητες πίτες που θα ψήνονται επί τόπου, ενώ οι άνθρωποι της «Ροδιάς» θα μοιραστούν τις υπέροχες συνταγές τους και θα μυήσουν τους επισκέπτες της Στροφιλιάς στα μυστικά της σπιτικής ζύμης.

Ειδικά για τα παιδιά, ο θίασος «Artoo Paspartoo» θα παρουσιάσει την παράσταση «ο Παπουτσής και ο Καλικαντζαρής», ένα χριστουγεννιάτικο κουκλοθέατρο, μουσικό παραμύθι, που μέσα από αστείες, αλλά και τρυφερές στιγμές, θυμίζει την αξία της προσφοράς και τη δύναμη της αγάπης. (Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για το κουκλοθέατρο στο τηλέφωνο: 6945464317)

Στο πλαίσιο της γιορτής τα κρασιά της εταιρείας θα διατίθενται σε ειδικές τιμές και θα υπάρχουν επιλογές συσκευασιών για χριστουγεννιάτικα δώρα, για όσους θέλετε να πάρετε κάτι… γευστικό ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Οινοποιείο Στροφιλιάς Θέση Πατητήρια, Αναβύσσου (οδός Χαλκιδικής, στο δρόμο προς την Κερατέα) 22910 41650
Κυριακή 11/12 από τις 11μ.μ ως τις 4μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

 

- Διαφήμιση -