- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Καθώς καλοκαιριάζει και το ανοιξιάτικο «πέπλο» απλώνεται σε ολόκληρη την Αττική, οι αποδράσεις από το κλεινόν άστυ αποτελούν όχι απλά επιθυμία αλλά ανάγκη.

Η Κυριακή προσφέρεται για βόλτα δίπλα στην «καλοσυνάτη», καταγάλανη θάλασσα της Σαρωνίδας. Και επειδή είναι σχεδόν βέβαιο ότι η θαλασσινή αύρα θα σας ανοίξει την όρεξη, το Attica Coast σας ετοίμασε μια ξεχωριστή πρόταση για φαγητό.

Στη Σαρωνίδα σε έναν χώρο που τα παραδοσιακά αγνά υλικά της κουζίνας συναντούν τη μοντέρνα αισθητική του χώρου, θα βρείτε τον επίγειο παράδεισο των γευστικών ψαρομεζέδων. Το εστιατόριο «Ψαρού», «αδερφάκι» του αντίστοιχου εστιατορίου στην Κηφισιά, αποτελεί την πιο ξεχωριστή value for money επιλογή για φαγητό σε μια κοντινή απόδραση από την Αθήνα.

ouzo

Η διακόσμηση του εστιατορίου εντυπωσιάζει για την απλότητά της και το νεανικό της στυλ, όμως δεν προσπαθεί καθόλου να «κλέψει» την προσοχή από το βασικό χαρακτηριστικό του μαγαζιού, την ποιοτική κουζίνα του.

Εκεί που σκάει το κύμα παρέα με παγωμένο τσίπουρο και ουζάκι θα ανακαλύψετε την μεγάλη γαστρονομική ποικιλία της «Ψαρούς» σε φρέσκα ψάρια. Το κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, τα φρέσκα μύδια πασπαλισμένα με άνηθο, ο γαύρος τηγανητός και δεκάδες άλλα θαλασσινά πιάτα φέρουν τη μυρωδιά της θάλασσας και την υπογραφή των έμπειρων σεφ.

psarou

Όσο για το σέρβις, είναι τόσο γρήγορο και οργανωμένο που σίγουρα θα χρειαστείτε ένα μικρό διάλειμμα ανάμεσα στα εντυπωσιακά πιάτα που θα καταφθάνουν συνεχώς στο τραπέζι σας.

Σε μια σύντομη βόλτα για ξεκούραση ή για μπάνιο στη Σαρωνίδα, μην παραλείψετε να κάνετε μια επιπλέον στάση στην «Ψαρού» για να δοκιμάσετε τα υπέροχα θαλασσινά πιάτα της.

 

Φωτογραφία: athensmagazine.gr

 

- Διαφήμιση -