- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, παρά την σκληρή προσωπική και οικογενειακή δοκιμασία και τον πόνο που επέφερε ο θάνατος του πατέρα του, Στρατηγού Δημήτρη Κωνσταντέλλου, υπέμεινε την οδύνη και έμεινε απόλυτα συγκεντρωμένος στην άσκηση των καθηκόντων του ως Δήμαρχος και μάλιστα με ιδιαίτερα βεβαρυμμένο πρόγραμμα λόγω των ημερών.

Η δοκιμασία για τον Δήμαρχο ξεκίνησε την Πέμπτη το απόγευμα όταν ο πατέρας του εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, ο ίδιος όμως φρόντισε να βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευή στο Δήμο αφού είχε σημαντικές υποχρεώσεις ο ίδιος, μεταξύ των οποίων και μια κρίσιμη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Στην διάρκεια μάλιστα της συνεδρίασης και γύρω στις 3.00 μμ, ο πατέρας του έχασε την μάχη της ζωής και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός από το τηλέφωνο.  Παρ΄όλη αυτή την δύσκολη για τον ίδιο και την οικογένεια του εξέλιξη παρέμεινε στη θέση του φρόντισε να ολοκληρωθεί η συζήτηση και η ψηφοφορία του θέματος που ήταν σε εξέλιξη και ζήτησε να αναβληθούν τα υπόλοιπα θέματα λόγω ανωτέρας βίας.

Έσπευσε στο νοσοκομείο για να επιμεληθεί τα του πατέρα του και μόλις ολοκλήρωσε αυτή την δύσκολη για κάθε άνθρωπο διαδικασία, πήγε στις 7.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Βούλας όπου πρωτοστάτησε στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της γιορτής που είχε προγραμματιστεί.

Λίγο πριν, είχε δώσει εντολή να μην ακυρωθεί και να μην αναβληθεί καμία από τις υποχρεώσεις του για τις επόμενες ημέρες.

Έτσι ο Δήμαρχος «έτρεξε» κανονικά όλες τις υποχρεώσεις και το πρόγραμμα του το οποίο, εκτός από τη γιορτή της Παρασκευής ένα γεμάτο πρόγραμμα όλο το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο, ο Α.Σ. Λεύκαρος διοργάνωσε τα «Λευκάρεια 2016» όπου ο Δήμαρχος παρέστη και βραβεύτηκε πριν πάει στη μεγάλη συναυλία του Στέφανου Κορκολή που είχε διοργανώσει ο Δήμος λίγη ώρα μετά. Παρακολούθησε όλη τη συναυλία μαζί με τη σύζυγο του και στο τέλος, φανερά συγκινημένος, με την άδεια του κοινού, την αφιέρωσε στον εκλιπόντα πατέρα του.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ξεκίνησε από νωρίς με την εκκίνηση του αγώνα «Run the Lake». Ο Δήμαρχος παρέστη έδωσε εκκίνηση και συμμετείχε στην απονομή βραβείων στο τέλος του αγώνα. Ακολούθησε παιδική παράσταση του Δήμου στη Βάρη ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, σε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου «Αμαζώνες», βραβεύτηκε από τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή, Παναγιώτη Γιαννάκη. Ακολούθησε μουσικολογοτεχνική Βραδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία που διοργάνωσαν ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βάρης και ο σύλλογος Απολλωνία.

giannakis

Τη Δευτέρα το πρωί ο Δήμαρχος έδωσε κανονικά το βωπαρόν στο γραφείο του όπου μεταξύ ραντεβού και εκκρεμοτήτων δεχόταν συλλυπητήρια. Στις 14.00 αναχώρησε για την κηδεία.

Στις 19.00 παρέστη σε εκδήλωση αθλητικού συλλόγου της πόλης και η μέρα έκλεισε με την παρουσία του σε πολιτική εκδήλωση στη Βουλιαγμένη όπου ήταν προσκεκλημένος.

 

- Διαφήμιση -