- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Tην εναρκτήρια συνάντηση του έργου: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» “Benefit As you Save – BAS” στο πλαίσιο του INTERREG – BalkanMed 2014-2020μ, διοργανώνει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, 16673, Βούλα) ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστεί το ομώνυμο έργο το οποίο ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου 2017, με πρωτοβουλία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο οποίος συμμετέχει ως επικεφαλής (leader) και έχει διάρκεια 2 έτη. Στόχος του έργου είναι η ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα συστήματα ανακύκλωσης απορριμμάτων σε σημαντικούς αστικούς  Δήμους των Βαλκανίων και της Μεσογείου. Συμμετέχουν, εκτός από τον  Δήμο Βάρη Βούλας Βουλιαγμένης, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, ο Δήμος Λεμεσού Κύπρου, ο Δήμος Σόφιας Βουλγαρίας, ο Δήμος Τιράνων Αλβανίας, το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης και  Δικτύωσης Αλβανίας και το  Πανεπιστήμιο Αγίου Κλήμη Οχρίδας – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Παρόντες στη συνάντηση θα είναι αντιπροσωπείες όλων των εταίρων ενώ θα χαιρετήσει την εκδήλωση ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σωκράτης Φάμελλος, η Περιφερειάρχης Αττικής, κα. Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος καθώς και οι εκπρόσωποι όλων των φορέων που συμμετέχουν.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Μιλτιάδης Καβράκος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα στο κοινό. Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις καλών πρακτικών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τέλος κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης θα πραγματοποιηθεί ο βασικός σχεδιασμός υλοποίησης του έργου.

Η συνάντηση είναι δημόσια και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

- Διαφήμιση -