- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

από το www.geitoniamou.gr

Συνεδριάζει εντός των επόμενων ημερών η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Ακτών (ΕΠΕΛΑΚ), του δήμου Αλίμου, που θα δώσει το επίσημο ok για την ημερομηνία έναρξης  της «Ακτής του Ήλιου».

Στην οργανωμένη παραλία του Αλίμου επικρατεί πυρετός εργασιών για να είναι όλα έτοιμα. Στο Akanthus, που κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου, οι υπεύθυνοι τοποθετούν ειδική κατασκευή για να «φυλακίζουν» τον ήχο και να μην ενοχλούνται όσοι κάτοικοι του Αλίμου, μένουν κοντά.

Όπως μάθαμε πρόκειται για κατασκευή με μεγάλες μονωτικές μονάδες στην οροφή που «εγκλωβίζουν» τον ήχο.

Οι ομπρέλες άρχισαν να στήνονται, θα μπουν και οι ξαπλώστρες και σιγά σιγά όλη η παραλία θα είναι έτοιμη για να υποδεχτεί τους λουόμενους.

Δίπλα από το Akanthus και το Nālu ανοίγει και πάλι το Macaw Beach Bar, ενώ στην άλλη άκρη, στην αρχή της πλαζ, το Bolivar Beach Bar, που λειτουργεί ήδη, ετοιμάζεται για το πρώτο του μουσικό event στις 5 Μαϊου.

Η τιμολογιακή πολιτική της Ακτής του Ήλιου για όσους έχουν την κάρτα δημότη παραμένει όπως έχει (ελεύθερη είσοδος και όποιος θέλει ξαπλώστρα πληρώνει 2 ευρώ).

Φέτος θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τα νότια προάστια και ειδικά για τον Άλιμο. Eίναι η πιο κοντινή πόλη από το κέντρο της Αθήνας και την Ακρόπολη που διαθέτει τόσο μεγάλο παραλιακό μέτωπο.

Η μεγάλη άνοδος που παρουσιάζει ο τουρισμός στην Ελλάδα θα έχει αντίκτυπο και στα νότια παράλια της Αττικής που αρχίζουν σιγά σιγά να τα ανακαλύπτουν οι τουρίστες.

Οι ομπρέλες άρχισαν να στήνονται στην Ακτή του Ήλιου

 

Το Μacaw ετοιμάζεται
Το Bolivar έχει ξεκινήσει να λειτουργεί

Κατασκευή για να «φυλακίζουν» τον ήχο στο Akanthus
- Διαφήμιση -