- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το Δημαρχείο της Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης επισκέφθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κωπηλασίας και δημότης, Σπύρος Γιάνναρος, προκειμένου να ενημερώσει τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο νεαρός αθλητής είναι γεννημένος το 1992 και ήδη έχει καταγράψει σημαντικές εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες στο άθλημα της κωπηλασίας αφού έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών (Άμστερνταμ 2014) και την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών (Sydney 2014). Φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ξεκινούν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Σάββατο, 6 Αυγούστου.

Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στο αθλητή για την πρόκριση και τη συμμετοχή του στους αγώνες και τον ευχαρίστησε για την τιμή που αυτή δίνει στον ίδιο αλλά και στην πόλη μας. Του ευχήθηκε να επιστρέψει στην Αθήνα υγιείς, και με μετάλλιο στις αποσκευές του.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμέρνης εκπροσωπείται στους Ολυμπιακούς Αγώνες από πολλούς αθλητές, ενώ δημότης είναι και η σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής, Σοφία Μπεκατώρου.

 

Καλή επιτυχία σε όλους.

- Διαφήμιση -