- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Την περασμένη Κυριακή 24 Μαΐου, ο Άλιμος κατακλύστηκε από 600 φίλους του αθλητισμού και υποστηρικτές του Δήμου που συμμετείχαν στο 2ο ATTIKA Run & Fun Grand Prix.

Οι δρομείς “οπλισμένοι” με κέφι αλλά και αντηλιακό εξοπλισμό έτρεξαν στις διαδρομές των 10, 5 και 1 χλμ παρέα με γνωστούς αθλητές και Ολυμπιονίκες, οι οποίοι βρέθηκαν στον Άλιμο για να στηρίξουν τη διοργάνωση. Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν τους αγώνες δρόμου ο Γρηγόρης Λαμπράκης και ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

Δήμαρχος -  Εκκίνηση

Όσον αφορά τη διοργάνωση, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στις συντονισμένες και ακούραστες ενέργειες των εθελοντών που βοήθησαν στο στήσιμο και τον συντονισμό των αγώνων υπό τις οδηγίες της Ντέπυς Τζελέπη. Σημαντική επίσης βοήθεια προσέφεραν ο Νίκος Αλβανός, ο Αλέξανδρος Άνθης, ο Γιάννης Αντωνάκης, ο Στέφανος Διαμαντής, η Κατερίνα Τσάλλου, ο ΑΣ Ωρίων, ο ΑΟ Τραχώνων,  ο ΑΟ Καλαμακίου, η South Basketball Academy, ο Θουκυδίδειος Γυμναστικός Σύλλογος Αλίμου, αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δήμαρχος - Εθελοντές

Χορηγοί της διοργάνωσης, ανάμεσα σε άλλους, και το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου που κάλυψε με ειδική μονάδα γιατρών τη διοργάνωση, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta και πολλοί ακόμα.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος επίσης έδωσε το παρόν, στο τέλος των αγώνων έδωσε συγχαρητήρια και αναμνηστικά βραβεία στους δρομείς που τερμάτισαν πρώτοι.

Δημοτική Αρχή - Αντώνης Καφετζόπουλος

Δήμαρχος - Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου

 

 

 

- Διαφήμιση -