- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Νεκρός από σφαίρες άγνωστων δραστών έπεσε 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο μετά τις 20:30, της Τετάρτης στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

Tο θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, περίπου στις 20:30  και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Τότε, δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Ο 46χρονος, που είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.

Πρόκειται για έναν 46χρονο ελληνοαυστραλό επιχειρηματία ο οποίος ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός» και φέρεται να είχε μετοχές σε εταιρεία security στην Καλλιθέα.

Ο πολιτικός που εργάζονταν στην εταιρεία του

Στην εν λόγω εταιρεία, φήμες ήθελαν να εργαζόταν μια περίοδο, πασίγνωστος πρώην πολιτικός άνδρας. Μάλιστα, στον εν λόγω πολιτικό, φέρεται να είχε διατεθεί εταιρικό αυτοκίνητο, ένα θηριώδες Range Rover το οποίο ο πολιτικός δεν επέστρεψε ποτέ, ούτε όταν αποχώρησε από την εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ελλάδα.

Σύζυγος μοντέλου, παίκτριας ριάλιτι

Ο 46χρονος ήταν επίσης σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία εσχάτως σε ριάλιτι μόδας.

Ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός, έξω από ένα ΙΧ Smart στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, περίπου στις 20:30 (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)Ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός, έξω από ένα ΙΧ Smart στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, περίπου στις 20:30 (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Το θύμα είναι 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)Το θύμα είναι 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ο άνδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, επιχείρησε να βγει τραυματισμένος και οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)Ο άνδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, επιχείρησε να βγει τραυματισμένος και οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και απέκτησε δύο παιδιά. Το μοντέλο με αρκετούς τίτλους ομορφιάς έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.

Το θύμα ήταν σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία -Φωτογραφία: NDPΤο θύμα ήταν σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία -Φωτογραφία: NDP

Η ΕΛΑΣ εξετάζει το κατά πόσον το αποψινό χτύπημα συνδέεται με τη «μαφιόζικη» επίθεση στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά «νονού» της νύχτας.

Πηγή: Βούλα: Εκτέλεσαν Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία -Σύζυγο παίκτριας ριάλιτι [εικόνες] | iefimerida.gr

- Διαφήμιση -