- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου στις 23 Απριλίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας διοργανώνει μια διήμερη συνάντηση με επίκεντρο το βιβλίο και τους δημιουργούς του.

Στην Έκθεση Βιβλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Απριλίου στην αίθουσα θεάτρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας από τις 11:00 πμ έως τις 8:00 μμ θα συμμετάσχουν συγγραφείς, άνθρωποι της τέχνης, άνθρωποι που θέλησαν να επικοινωνήσουν το έργο τους μέσα από το βιβλίο αλλά φυσικά και όλοι εκείνοι που αγαπούν το βιβλίο, που το έχουν «πυξίδα» και συνοδηγό στη ζωή τους.

Πρωταρχικός στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί μια νέα γέφυρα επικοινωνίας των παιδιών με τα βιβλία, ώστε να καλλιεργηθεί σταδιακά το αίσθημα της φιλαναγνωσίας. Μέσα από την άμεση επαφή με τα βιβλία κάθε είδους, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την φαντασία τους και τις γνώσεις τους. Η διήμερη συνάντηση βιβλιοφιλίας έχει επίσης σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών φέρνοντάς τα σε επαφή με τους ίδιους τους δημιουργούς των βιβλίων και προσεγγίζοντας τη δημιουργία του βιβλίου μέσα από μια πιο παιδική σκοπιά.

book2

Εκτός από το πλήθος βιβλίων -περίπου 300- στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν άνθρωποι από τους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, το ζεύγος αθλητών-συγγραφέων Άνα Βερούλη και Νίκος Μιχαλόπουλος, ο βραβευμένος για την κοινωνική του προσφορά με το βραβείο Νησίδες Ποιότητας, Πρόεδρος του Α.Ο. Πρωτέα, Δημήτρης Κυριακόπουλος, οι γνωστές συγγραφείς Λίνα Σωτηροπούλου και Ελευθερία Μεταξά, ενώ στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο γνωστός συγγραφέα του «Τριγωνοψαρούλη», Βαγγέλης Ηλιόπουλος.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο 25 Απριλίου στις 5:00 μμ.

- Διαφήμιση -