- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η Γλυφάδα απέκτησε ένα ακόμη «στολίδι», μία ακόμη σύγχρονη και πρότυπη παιδική χαρά στην 3η παραλία της πόλης, σε ένα πανέμορφο σημείο, δίπλα στη θάλασσα, την οποία δημιούργησε η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας και η οποία θα ανοίξει για το κοινό εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, χαρακτηριστικά: ««Ήταν ένα μικρό καράβι…» τραγουδούσαμε μικροί. Το καράβι βγήκε στη στεριά και βρίσκεται πλέον στην παραλία της Γλυφάδας, στο κέντρο ενός νέου, σύγχρονου και ποιοτικού παιδότοπου που δημιουργήσαμε στην καρδιά του παράκτιου μετώπου μας!

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ολοκληρώσαμε μια ακόμα υποδομή στο πλαίσιο της συνολικής ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, που υλοποιούμε εδώ και μια τετραετία και η οποία οδήγησε να βραβευτούμε για πρώτη φορά με τρεις γαλάζιες σημαίες!

Και σε αυτήν την προσπάθεια καταθέσαμε την ψυχή μας. Καταθέσαμε όλη μας την αγάπη για τα παιδιά μας.

Τα έργα καθυστέρησαν λίγο, επειδή δυστυχώς κάποιος από τη γειτονιά έκρινε ότι δεν πρέπει να γίνει παιδική χαρά στην παραλία μας… Για την ιστορία παραθέτω και το σχετικό εξώδικο που λάβαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους όσους συνεχίζουν αδιάκοπα την προσπάθεια για να έχουμε μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη, όμορφη και λειτουργική.

Συνεχίζουμε».

- Διαφήμιση -