- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένεων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) διοργάνωσε ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αθλητική παιδεία και τον αθλητισμό.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά «3 on 3 Streetball – Τάπα στη βία και στον ρατσισμό» που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του παρκινγκ έναντι του νέου δημαρχείου Γλυφάδας, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς συμμετείχαν περισσότερα από 1500 παιδιά.

street basketball

Το παρόν έδωσαν φυσικά και μεγάλοι παίκτες του ελληνικού μπάσκετ όπως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο Ίαν Βουγιούκας κ.ά. που δίδαξαν τα κόλπα τους, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους θαυμαστές.

street basketball3

Στο πλαίσιο του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί και διάφορα happenings ενώ οι νικητές έλαβαν πολλά πλούσια δώρα. Φυσικά από το τουρνουά δεν έλειψε ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο κ. Γιώργος Παπανικολάου ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές τονίζοντας μάλιστα ότι μια τόσο επιτυχημένη εκδήλωση πρέπει να γίνει θεσμός για την πόλη.

 

- Διαφήμιση -